SAADET PARTİSİ SAHAYA İNİYOR

SAADET PARTİSİ SAHAYA İNİYOR

Geçtiğimiz ay içerisinde ilçe kongresini yapan Saadet Partisi Osmaneli ilçe teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan Erken seçimin startını en erken...

A+A-

Geçtiğimiz ay içerisinde ilçe kongresini yapan Saadet Partisi Osmaneli ilçe teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan Erken seçimin startını en erken veren parti oldu.

31131401_10215982432424404_8133621843245400064_n.jpg

Geçtiğimiz gün Osmaneli’de kahvaltılı ilçe divan toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Fuat Göçen yaptığı konuşmada, “Kriz ile gelen kriz ile gider. Erken seçim ile gelen erken seçim ile gider” dedi. Başkan Göçen konuşmasında; “İlçe divanımıza ve kahvaltı programımıza katılan tüm Osmanelili hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bilindiği gibi Türkiye gündemi hızla değişmekte bizlerde bunu takip etmekte zorlanıyoruz fakat alınan erken seçim kararı öncelikle Türkiye’mize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

3d38ad89-9d5b-4a67-91ce-b1ef94c374d0.jpg

Buradan sayın cumhurbaşkanımıza soruyorum seçimlere uzun bir zaman varken alınan bu karar neyin nesidir.  Ülkeyi bu duruma getiren siz bu durumdan da ancak biz kurtarırız diyorsunuz. Bunun için erken seçim mi gerekli. Zaten sizin partiniz iktidar ve sizde reisi cumhur makamındasınız bu kötü gidişten kurtulmak için yeni bir seçime gerek yok.  Zaten gereğini yapacak makamda siz oturuyorsunuz ama bu ülkeyi öyle bir borç batağının içine soktunuz ki içinden çıkmıyorsunuz.  Mart ayı itibari ile Hazine müsteşarlığının açıkladığı borç stoku 913,4 milyar TL bakıyorum bunlar iktidara nasıl geldi diye. 2001 krizinden sonra yapılan bir erken seçim ile seçim kararını alan kim Sayın Bahçeli gelinen noktada yine bir erken seçim kararını aldıran kim Devlet Bahçeli.  Sözlerimi bitirirken diyorum ki kriz ile gelen kriz ile gider. Erken seçimle gelen erken seçim ile gider. Aslında bu ilçe divan toplantısında konumuz yerel yönetim idi. İnşallah bir ay sonraki ilçe divanımıza yerel yönetim hakkında çok çarpıcı gündem değerlendirmemiz olacaktır. Şimdi buradan siz değerli hemşehrilerimize sesleniyorum iki ay uykularınızı terk edin sahaya inin ve hakkı anlatın. Sefer bize zafer Allah’a aittir Esselamu Aleyküm Allah ın rahmeti bereketi mağfireti sizlerin üzerine olsun” dedi 
Konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına da değinen Başkan Göçen; Millet egemenliğinin, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, bundan 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından 23 Nisan 1920'de açılmıştır. Gazi meclis, gücünü aldığı Yüce Türk Milletinin bağrından çıkmış bir güç olarak kurtuluş savaşımızın, milli mücadelemizin, vatanı düşman işgalinden kurtarma azmimizin itici bir gücü olmuştur. Allah, Türkiye Büyük Millet Meclisini açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından,  kahraman Mehmetçiklerimizden razı olsun. Onları şükran ve minnetle anıyoruz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi. 

 

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.