İLK ADAY ADAYI MHP’DEN

İLK ADAY ADAYI MHP’DEN

Normal süresi 2019 yılının Kasım ayında olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin erkene alınmasıyla, Bilecik’te ilk adaylığını açıklayan...

A+A-

Normal süresi 2019 yılının Kasım ayında olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin erkene alınmasıyla, Bilecik’te ilk adaylığını açıklayan isim Bozüyüklü işadamı İbrahim Bağ oldu. İsmi ilk kez Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın sunduğu Basın Masası programında Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem tarafından gündeme getirilen İbrahim Bağ, MHP’den aday adaylığını açıkladı. 
MHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmesi halinde üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını kaydeden Bağ, “Partimiz ile AK Parti arasında kurulan Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağına inanıyorum. Bu bağlamda, MHP’nin bir neferi olarak Bilecik’i TBMM’de temsil etmeye talibim. Bu memlekette doğmuş büyümüş, bu memlekette ticari hayatını devam ettiren, yani Bilecik’in özbeöz evladı olarak göreve hazır olduğumu belirtmek isterim.
24 Haziran seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
İBRAHİM BAĞ KİMDİR?
1982 yılında Bilecik Merkez’e bağlı Kurtköy’de doğan İbrahim Bağ, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seramik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı.
2005 ila 2014 yılları arasında Eczacıbaşı Holding’te Türkiye ve Rusya’da çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan İbrahim Bağ, 2014 yılından beri Bozüyük ve Pazaryeri’nde aile şirketi Bağkar Gıda Tarım Ürünleri San. Ltd. Şti.’de Bitkisel Yağ – Hayvansal Yemler – Kuruyemiş sektörü ile ilgili faaliyet alanlarında çeşitli görevlerde bulunuyor.
İbrahim Bağ ayrıca Bozüyük TSO’da Meclis katip üyeliği göreviyle birlikte Bilecik TSO ve Eskişehir Ticaret Borsası’nda üyelikleri bulunmaktadır.
İyi derece İngilizce ve Rusça bilen İbrahim Bağ, evli ve bir çocuk babasıdır.


Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.