İYİ PARTİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYI  AHMET GÜRSES’Mİ?

İYİ PARTİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET GÜRSES’Mİ?

2019 yılı Kasım ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri, MHP Genel Başkan ı Devlet Bahçeli’nin önerisi ile 24 Haziran...

A+A-

2019 yılı Kasım ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri, MHP Genel Başkan ı Devlet Bahçeli’nin önerisi ile 24 Haziran 2018 tarihine çekildi. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine bugün itibariyle 61 gün gibi bir zaman kaldı. Seçimlerin erkene alınmasıyla, partilerde Milletvekili adaylığı telaşları başladı.

Türkiye’de en son kurulan ve CHP’den emanet olarak geçen 15 milletvekili ile gurup kurarak seçimlere katılmaya hak kazanan İyi Parti’de aday enflasyonu yaşanıyor.

Partinin kurulma aşamasından itibaren çalışmaların içinde yer alan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, MHP’de İl Başkanlığı yaptığı sırada ceza alarak hapis yatan ve yeniden yargılama ile beraat eden ve İyi Parti Yüksek İstişare kuruluna seçilen Mesut Tekin, İyi Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler’in kızı Avukat Seda Selviler Karakaş, Bozüyük ilçesinden Batuhan Atalay ve MHP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçen Bilecik İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yılmaz’ın adları İyi Parti’den Milletvekili adayı olarak geçiyor. Parti içinden aldığımız bilgilere göre, geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek Genel Merkezde görüşmelerde bulunan İyi Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses’in ismi bu adaylar arasında bir adım öne çıkmaya başladı. İyi Parti Genel Merkezi tarafından da İl Başkanı Ahmet Gürses’in milletvekili adayı olarak istendiği parti içerisinde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Önümüzdeki günlerde İyi Parti içerisindeki Milletvekilliği yarışının kızışacağı, Halil Aydoğdu ve Mesut Tekin gibi güçlü isimlerle birlikte İl Başkanı Ahmet Gürses’in de favoriler arasında olduğu konuşuluyor. 

Bu haber toplam 3022 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.