"BÜYÜK YATIRIM DEDİĞİNİZ  HALKALI KAĞIT FABRİKASINA NE OLDU?"

"BÜYÜK YATIRIM DEDİĞİNİZ HALKALI KAĞIT FABRİKASINA NE OLDU?"

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, yetkililere seslendi. Halkalı Kağıt Karton Sanayi A.Ş'nin durumunu merak eden Başkan Er, Büyük yatırım dediğiniz halkalı fabrikasına ne oldu? diye sordu.

A+A-

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, yetkililere seslendi. Halkalı Kağıt Karton Sanayi A.Ş'nin durumunu merak eden Başkan Er, Büyük yatırım dediğiniz halkalı fabrikasına ne oldu? diye sordu.

Başkan Er; "Geçtiğimiz yıl mart aylarında büyük yatırım, dev yatırım diye manşetlere taşıdığınız Halkalı Kağıt Karton Sanayi A.Ş Firmasının İlçemiz organize sanayi bölgesinde 425.100 m2 yer tahsisinin bakanlığın onayı verildiğini ve firmanın da yatırım çalışmalarına başladığını dile getirdiğinizde ilçemiz adına bizlerde sevinmiş, ilçemizde yeni istihdam kapıları açılacağı için mutlu olmuştuk. Ama gelin görün ki üzerinden yaklaşık bir yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen Halkalı Kağıt Karton Sanayi A.Ş'nin ilçemizde hala yatırıma başlamadığını hepimiz biliyoruz.
Peki sayın başkan size bir vatandaş olarak sormak istiyorum Büyük Yatırım, Dev Yatırım diye başlayıp yatırım bittiğinde en az 750 veya 1.000 kişi istihdam edecek diye sözlerinize devam ettiğiniz Halkalı Kağıt Kortan Sanayi A.Ş Osmaneli O.S.B yatırım yapmaktan neden vazgeçtiğini de ilçemiz vatandaşları ile şeffaf şekilde paylaşmanızı rica ediyorum. 
Bu kadar büyük bir işçi istihdamı sağlayacak bir yatırımı hangi sebep ile kaçırdığımızı ilçede yaşayan bir vatandaş olarak bilmek istiyor ve başka müjdesini verdiğiniz ve yatırım yapmaktan vazgeçirttiginiz yatırımcı var mı? onu da ilçede yaşayan vatandaşlar olarak bilmek istiyoruz" dedi.


Bu haber toplam 4833 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.