'BİRİNİN CANI YANINCA MI DUR DİYECEKSİNİZ?

'BİRİNİN CANI YANINCA MI DUR DİYECEKSİNİZ?

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde kurulan beton santrali ve maden sahasından şikayetçi.

A+A-

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde kurulan beton santrali ve maden sahasından şikayetçi. Bu işletmelerin vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu ifade etti.
Başkan Er konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " İlçemiz O.S.B Karşısında kurulan beton santrali ve maden sahası akan trafiği tehlikeye atmakla kalmıyor, yolda çamur ve bozulmalara sebebiyet veriyor. Yola sıfır şekilde kurulan bu şantiyelere giriş ve çıkış yapan tonajlı araçların gelen küçük araçları gördükleri halde umursamadan yola çıkmaları adeta birinin veya birilerinin bir gün canının yanacağını açıkça gösteriyor. 
Peki şoför esnafından tutunda, normal vatandaşın hemen hemen bizlere hergun sitemde bulunduğu bu yolun rezilliğini ilçeyi yönetenler görmüyorlar mı?
Görüyorlar ve gelen şikayetleri dikkate alıyorlar ise ne gibi önlemler ve yaptırımlar uyguladılar bu şantiyelere?

5d2c9ce9-7a58-4f93-b21e-d9c082b2fad2.jpg
Belediye mücavir alan sınırları içerisinde kalan bu şantiyelere yoldan çekme sınırları hangi gerekçeyle uygulanmamıştır. Belediye başkanı kişi ve kurumlara özel ayrıcalık mi tanımaktadır.
Bu ayrıcalığı tanıdıysa, hangi gerekçe ile tanıdığını vatandaş olarak bilmek istiyoruz. 
Yoksa ilçeyi yöneten Sn. Kaymakam beyin halkın güvenliğini sağlamak ve korumaktan daha önemli işlerimi var?
Gerçi evet bu ara daha önemli işleri var önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Ziraat Odası Seçimlerine doğrudan veya dolaylı olarak müdahil olduklarını 7 den 70'e herkes konuşur olmuş. 
Sayın ilçe kaymakamımız hiç bir vatandaşımızın canının yanmaması adına gerekli tedbir ve yaptırımların acilen hayata geçirilmesi vatandaşlarımızın güvenliği açısından önem arz etmektedir" dedi.

bc195343-4891-4009-8239-ef277b838fa4.jpg

Bu haber toplam 5063 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum