'Bay Bay Kemal'

'Bay Bay Kemal'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yeni slogan önerdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yeni slogan önerdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yeni slogan önerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal. Alsın tepe tepe kullansın, telifini de istemeyiz. Bizden yana helali hoş olsun.” ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çıkışının ardından AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da “Bay Bay Kemal” furyasına katılarak TBMM’de çektiği bir videoyu sosyal medya hesaplarından yayınladı. Milletvekili Yağcı, Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunduğu videolu mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Bay Bay Kemal sloganı yerine oturdu. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimiz kendisine ‘Bay Bay Kemal’ diyerek uğurlayacak. Hem Türk siyasi hayatından belki de CHP’yi de bu dertten milletimizi kurtaracak. Çünkü siyasette bulunduğu günden beri milletimize hiçbir değer katmayan bir insana en güzel sloganı sayın Cumhurbaşkanımız buldu. Bay bay Kemal…” dedi.


Bu haber toplam 3835 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.