ESKİ İLÇE BAŞKANI AKÇAY'DAN HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE ÖNERİ

ESKİ İLÇE BAŞKANI AKÇAY'DAN HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE ÖNERİ

Osmaneli Ak Parti ve DEVA Partisi eski ilçe başkanı Yasin Akçay, Güneydoğu illerinde meydana gelen depremde, bütün toplum gibi, iktidarıyla, muhalefetiyle birlik beraberlik içinde olunması gereken bir zamandan geçildiğini belirten bir açıklama yaptı.

A+A-

Osmaneli Ak Parti ve DEVA Partisi eski ilçe başkanı Yasin Akçay, Güneydoğu illerinde meydana gelen depremde, bütün toplum gibi, iktidarıyla, muhalefetiyle birlik beraberlik içinde olunması gereken bir zamandan geçildiğini belirten bir açıklama yaptı. Eski başkan Yasin Akçay yaptığı açıklamada;
"Ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşları olan siyasi partilerin içinde bulunduğumuz durumun vahameti dolayısıyla, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şuanda, iktidarı ile muhalefeti ile, biran önce bir araya gelmeli ve belde,ilçe,il teşkilatlarıyla örgütlenip dünyaya örnek olacak bir toplumsal dayanışma örneği sergilenmeli , büyük bir yardım ağı organize edilmelidir! Bu vesile ile ilçemiz siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelerek bu dayanışma örneğinin ilk temsilcileri olmasını temennimdir! İlçemizden başlatılacak böyle bir yardım kampanyasının tüm Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini ve toplumun bütün bireylerini bir araya getirebileceğini öngörmekteyim! Bu vesile ile depremde hayatına kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.


Bu haber toplam 6028 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.