SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OSMANLI TORUNU OLALIM

SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OSMANLI TORUNU OLALIM

Bilecik Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, Osmanlı Devletinin 718. Yılı münasebetiyle, Bilecik’te hiçbir etkinliğin yapılmamasına ve ilgililerin...

A+A-

Bilecik Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, Osmanlı Devletinin 718. Yılı münasebetiyle, Bilecik’te hiçbir etkinliğin yapılmamasına ve ilgililerin açıklama dahi yapmamalarına tepki gösterdi. Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil yapmış olduğu açıklamada, “3 Kıtaya yüzyıllarca hükmetmiş atalarımız, Osmanlı Devletini 27 Ocak 1299 tarihinde Bilecik Söğüt’te kurmuşlardır. Şanlı tarihimiz ile ilgili her platformda sözde övünenler, her yıl olduğu gibi bu senede hiçbir etkinlik yapmamışlardır. Oysa ki Trabzon ve Eskişehir’de merasim ve gösteriler ile çeşitli anma programları yapılmıştır. 
Tarihi ile, geçmişi ile, Ataları ile övünen gurur duyan siyasilerin gerçek samimiyetsizliklerini üzülerek bu topraklarda yaşayan vatandaş olarak görmekteyim. Önümüzdeki yıllarda samimi duygularla, Osmanlı Devletinin kuruluşu Bilecik’imize yakışır şekilde kutlamalar ve etkinlikler yapılmasını ümit ediyorum. Sözde değil, özde Osmanlı Torunu olalım” dedi. 


Bu haber toplam 1664 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.