“SARAYLAR YAPIYORUZ YURT YAPAMIYORUZ”

“SARAYLAR YAPIYORUZ YURT YAPAMIYORUZ”

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, üniversitelerin açıldığı bu günlerde baş gösteren yurt sorunu hakkında gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

A+A-

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, üniversitelerin açıldığı bu günlerde baş gösteren yurt sorunu hakkında gazetemize yazılı açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Akdaş yaptığı yazılı açıklamada;  
"Marifet ve ilim, öz ile kabuğu birbirinden ayırır" dememişmiydi büyüklerimiz. Ne marifet ne de ilim bilgi sahibisiniz ki, Üniversiteyi hem okuyan hem de okumak isteyen öğrencilerimizin çilesini bitiremediniz.
Üniversiteyi okumak istediler kredi yurtlarına başvurdular çıkmadı, çıksa da uygun görülmedi, ya da hatırı sayılır başka biri önüne geçti kaydı silindi.

Kredi yurdu çıktı kredi yurtlarının hali ortada buna Sayıştay da dâhil güvenli elverişli bulmadı...
Kredi yurdu çıkmayan öğrencimiz kalacak yer bulamadı, cemaat yurtlarına mecbur kaldı. Maddi imkânı yoktu kredi kullandı okul bittikten sonra faiziyle geri ödemek üzere.
Birileri diyor ki; “Bizden öncekiler öğrencilerimize gençlerimize bu imkânları sağlayamadı” Bizlerde diyoruz ki “geleceğimiz olan gençlerimiz ne sizden öncekilerin, nede sizden sonrakilerin, gençler geleceğimizindir.
6 milyon mülteci barındırıyoruz, öğrencimizi barındıramıyoruz!
Saraylar yapıyoruz, yurt yapmıyoruz!
YURT sorununu çözmüyoruz, öğrenciyi cemaatlerin koynuna atıyoruz!
Gerçekten YatacakYerinizYok !” dedi. 


Bu haber toplam 4870 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum