KUBA MOTOR YATIRIMA BAŞLADI

KUBA MOTOR YATIRIMA BAŞLADI

Kuba Motor (RKS) ilçemizde Osmaneli Osb de yatırımı inşaat aşamasıyla devam ediyor. Şirket İnşaatını yürüten proje yöneticisi Abdurrahman Şirin Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.

A+A-

Kuba Motor (RKS) ilçemizde Osmaneli Osb de yatırımı inşaat aşamasıyla devam ediyor. Şirket İnşaatını yürüten proje yöneticisi Abdurrahman Şirin Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Fahri Proje Yöneticisi ve danışman Prof. Dr. İsa İpçioğlu’da görüşmede yer aldı. Şirketin özellikle istihdam edeceği personel ve çalışanların konut ihtiyacı konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
60.000 m2 lik alan üzerinde devam eden inşaatta 25.000 m2 lik kapalı alan yapılacak. İlk etapta 200 işçinin çalışacağı şirket ilçede yatırımlarına devam edecek. Kuba Motor hakkında kısa bilgi:
"Kuba Motor; Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde, 35.000 metrekare kapalı alanda, yıllık 120.000 adet motosiklet üretim kapasitesi ile 2004 yılından bu yana hizmet veren, kurulduğu günden bugüne motosiklet sektörüne yön vermeyi başaran, Türkiye’nin lider motosiklet markalarından biridir. 250 kişilik idari ve üretim birimleriyle Avrupa ve Dünya standartlarında teknolojik donanımıyla hizmet veren firma, tüm gücü ve kararlılığı ile istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir."

Başkan Şahin ziyaretleri için şirket yöneticlerine teşekkür etti.

kuba-motor-yatirima-basladi-1.jpg


Bu haber toplam 5132 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.