OSMANELİ’Lİ MUHTARLARDAN KÜLLİYEYE ZİYARET

OSMANELİ’Lİ MUHTARLARDAN KÜLLİYEYE ZİYARET

 Cumhurbaşkanlığı külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar buluşmasında bu hafta Osmaneli’den de 3 Muhtar bulunacak.26 Ekim...

A+A-

 

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar buluşmasında bu hafta Osmaneli’den de 3 Muhtar bulunacak.

26 Ekim Çarşamba günü sabahı Bilecik’li Muhtarlarla birlikte Ankara’ya hareket edecek olan, Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan, Hisarcık Köyü Muhtarı Sezai Demirtaş ve Osmaneli İnönü Mahallesi Muhtarı İbrahim Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu olacaklar. Cumhurbaşkanlığı görevine seçildikten bu yana Türkiye genelindeki muhtarları külliyede ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta da Bilecik’li muhtarlara ev sahipliği yapacak.  Çarşamba günü Ankara’da Cumhurbaşkanlığı külliyesinde olacak olan Muhtarlardan, Osmaneli İnönü Mahallesi Muhtarı İbrahim Elmas; “Devletimizin başına, yani Cumhurbaşkanımıza misafir olmak bir şereftir. Bizler nasıl ki Devlet yönetiminin temel taşı isek, Sayın Cumhurbaşkanımız da Devletin çatısıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Muhtarları Külliyede ağırlaması, Devlet yönetiminde kaynaşmaya, birlik ve beraberliğe sebep olmaktadır. Bu geziler Temel ile Çatının buluşmasıdır” dedi.

 

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.