OSMANELİ İYİ PARTİ'DE İLK TOPLANTI

OSMANELİ İYİ PARTİ'DE İLK TOPLANTI

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yürüttüğü İyi Parti, ülke genelinde il ve ilçe teşkilatlanmalarını sürdürüyor. Osmaneli'de İyi Parti Kurucu...

A+A-

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yürüttüğü İyi Parti, ülke genelinde il ve ilçe teşkilatlanmalarını sürdürüyor. Osmaneli'de İyi Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevini alan İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, geçtiğimiz günlerde Osmaneli Kurucu İlçe Yönetimini oluşturmasının ardından pazar günü  ilk yönetim kurulu toplantısını Osmaneli İyi Parti binasında gerçekleştirdi.

osmaneli-iyi-parti-teskilati-(6).jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan toplantı  da Osmaneli İyi Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Orhan Uğur yaptığı konuşmada "25 Ekim 2017'de Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan İyi Parti'mizin  Osmaneli'deki ilk toplantısına hoş geldiniz. Bu ilk toplantımızın ilçemize, ülkemize, ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

osmaneli-iyi-parti-teskilati-(5).jpg

Derdi vatan, millet,bayrak sevgisi olan her görüşten insanı kucaklayabilmek amacı ile yola çıktık. Bu yolda Genel Başkanımız Meral Akşener'in düsturu olan ülkücü, muhafazakar, demokrat, liberal veya sosyal demokrat görüşe sahip olan insanların görüşlerinin değiştirmeden ortak değerimiz vatanseverlik altında bir araya gelerek yönetim kurulu oluşturmuş bulunmaktayız.

osmaneli-iyi-parti-teskilati-(4).jpg

Bizler şu anki iktidar partisi gibi ayrıştırıcı ve ötekileştirici değil birleştirici ve bütünleştirici bir anlayış içerisinde amaç edindik. Hiç kimseyi ayır etmeksizin insan onurunun ön plana çıkmasını savunuyoruz. Türkiye'nin ve ilçemizin her zaman her yerde ve her zeminde her şeyin en iyisine, en güzeline hatta en mükemmeline layık olduğuna inanıyoruz. Çalışmalarımıza bugünden itibaren yönetim kurulu ekibimizle birlikte başlamış bulunmaktayız. Hedefimiz önümüzdeki 2019 seçimlerinde gerek ilçemizde gerek Türkiye genelinde İyi Parti'yi iktidara taşımak bu vesile ile bütün Osmaneli'li hemşerilerimizi partimize davet ediyorum." dedi 

osmaneli-iyi-parti-teskilati-(3).jpg

osmaneli-iyi-parti-teskilati-(1).jpgosmaneli-iyi-parti-teskilati-(2).jpg

Bu haber toplam 3238 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.