"KINAMA YETERSİZ FİİLİ HAREKETE GEÇİLSİN"

"KINAMA YETERSİZ FİİLİ HAREKETE GEÇİLSİN"

İsrai’in Mescid-i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara uyguladığı şiddet politikasını nefretle kınadıklarını belirten YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, “Kınama Yetersiz, Fiili Harekete Geçilsin” dedi. 

A+A-

İsrai’in Mescid-i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara uyguladığı şiddet politikasını nefretle kınadıklarını belirten YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, “Kınama Yetersiz, Fiili Harekete Geçilsin” dedi. 
YRP İlçe Başkanı Uğurlu yaptığı açıklamada; 
“Firavun, deccalin çoçukları, torunları her sene ramazan ayında yaptığını yine yaptı.  İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksaya giren İsrail polisi, namaz kılan cemaate saldırdı.  200’den fazla filistinli Müslüman kardeşlerimize yapılan bu şiddeti, yapılan bu zulmü, barbarlığı acımazsızlığı en sert biçimde lanetliyorum.  Her zaman söylüyoruz,  bu şeytanlaşmış insanlar laftan anlamaz güçten anlar.  Şöyle bir Ortadoğu ve Asya’ya kuşbakışı baktığımızda ne göreceğiz,  Müslümanlar hep ezildi her türlü şiddeti katliamları gördü,  peki soruyorum bu 19 sene’de Ak Parti hükümeti ne yaptı.  Göreceğimiz şudur sadece kınamaktan başka bir şey yapmadığını ve kan, gözyaşı, bölünmüş parçalanmış topraklar hatta çoçukları kaçırıp satanist ayinler yapmakta olduğunu hükümetin bunlara seyirci kaldıklarını göreceğiz. Hatta yörüngelerin şaştıklarını İslam birliği ile alakadar olmadıkları tam tersine Avrupa hayalleri kurduklarını açıkca görebiliriz.  Yüce Rabbim bizleri izliyor, bizler ise bir gram dahi ilerleyemedi, bir gram dahi bu vahşi İsrail’e dersini maalesef veremedik.  Siyonist İsrailliler, rahmetli Erbakan hocamızın 11 aylık döneminde bir mermi dahi atamadılar eğer atsalardı çekiç gibi başlarını ezecekti. Keşke Erbakan hocamız başımızda olsaydı inanın bunlar dâhil hiç yaşanmayacak aksine İsrail haritadan silinecekti. Ama bu sefer onların bu yaptıklarını bizim iktidarımızda genel başkanımız Dr.Fatih Erbakan bey’in öncülüğünde D8’i aktif hale getirip D60’ı kurup işte o zaman kan ile beslenen İsrail kaçacak yer arasın.  Yaptıkları zulümler bir gün gelecek siyonistlere geri dönecektir.  Şunuda özellikle söylemek istiyorum kıymetli hemşerilerim, yetkiyi bize verin İsrail siyonistin hakkından biz gelelim. Saygılarımla” dedi. 

 


Bu haber toplam 3700 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.