“ALLAH İSLAM DÜŞMANLARINI HELAK ETSİN”

“ALLAH İSLAM DÜŞMANLARINI HELAK ETSİN”

İsrail’in Mescid-i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara saldırması karşısında, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir açıklama yaptı.

A+A-

İsrail’in Mescid-i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara saldırması karşısında, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir açıklma yaptı. Başkan Şahin açıklamasında; 
“Müslümanlar arasına yıllardır nifak sokan, onları kendi içlerinde kardeş kavgasına sürükleyen ABD, AB ülkeleri başta olmak üzere emperyalist ülkeler, son günlerde İsrail'e destek olarak Kudüs'te Mescid-i Aksa'da Filistin halkına ve müslümanlara saldırıyor ve onları katlediyor.
Türkiye dışında çok az İslam ülkesi bu saldırıya karşı çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde İsrail'le anlaşmalar düzenleyen ve onlarla dostluk fotoğrafları veren ülkelerden henüz bir ses çıkmadı. Mazlum Filistin halkının yanında yine sadece Türkiye var. Dünya sessiz görünsede terör devleti İsrail'e örtülüde olsa destek veriyor. Müslümanların ilk kıblesi ve üç özel mescidinden biri olan Mescid-i Aksa tehdit ve yokolma tehlikesi ile karşı karşıya.

Güçlü Türkiye neden istenmiyor bir kez daha görüyoruz. İslam ülkeleri ve Türk dünyası üzerinde oynanan oyunları bozan ve emperyalizme direnen Türkiye olduğu için. İçerden ve dışarıdan saldırılarla sürekli körüklenen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye düşmanlığının da altında yatan gerçek budur. Türkiye güçlendikçe emperyalizm kaybediyor. İnşallah Türkiye;"Suriye, Irak, Libya, Dağlık Karabağ, Doğu Akdeniz"'de olduğu gibi Kudüs'te de oyunları bozacaktır. Filistin halkı özürlüğüne kavuşacak, Mescid-i Aksa eski özgür günlerindeki Müslüman cemaati ağırlayacaktır.
Yazımızı Kuran-ı Kerim Âl-i İmrân Suresi 103. Ayet ile bitirelim;
"(Eğer gerçekten iman ediyorsanız) Allah'ın ipine (Kur’an hükümlerine) hepiniz birden (elbirliği içinde) sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın. Ve Allah'ın sizin üzerinizdeki nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz. O, kalplerinizin arasını uzlaştırıp-ısındırdı ve siz O'nun nimetiyle kardeşler olarak sabahladınız. Yine siz, tam ateş çukurunun kıyısındayken, (Kur’an ve Resulüllah sayesinde) oradan sizi kurtarmıştı. Umulur ki hidayete erersiniz diye, Allah size ayetlerini böyle açıklamaktadır."
Bu mübarek günlerde; Tüm İslam Ülkelerinin birlik ve beraberlik içinde olması için dua ediyoruz. Allah yardımcımız olsun, İslam düşmanlarını Allah helak etsin” dedi. 
 


Bu haber toplam 5704 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.