İsmail Er Osmaneli'nin nabzında

İsmail Er Osmaneli'nin nabzında

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in hazırladığı ve Moderatörlüğünü yaptığı “OSMANELİ’NİN NABZI” programının bu haftaki konuğu CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er oldu.

A+A-

Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem’in sorduğu sorulara içtenlikle cevaplar veren ilçe başkanı İsmail Er, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı gösterilen Faik Üstün’ün daha sonra Millet İttifaki nedeniyle geri çektirilmesinden, Osmaneli’nin sanayileşmesine, tarımda yapılması gerekenlere kadar görüşlerini belirtti. Belediye Başkanı Münür Şahin’in 2,5 Milyon Tl’lik Kredi kullanma yetkisinin meclisteki oylamasında ki partisinin tutumu ve CHP’li Belediye Meclis üyelerinin neden Evet oyu verdikleri konusuna da açıklık getirdi.

OSMANELİ’NİN NABZI programını 24 Eylül 2020 Cuma gününden (Bugün) itibaren osmanelihaber.com.tr adlı internet haber sitemizden izleyebilirsiniz. “OSMANELİ’NİN NABZI” Programı önümüzdeki haftalarda da değişik konu ve konuklarıyla Osmaneli Haber Gazetesi okuyucuları ve izleyicileri ile birlikte olmaya devam edecektir.

Bu haber toplam 30572 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.