"ESNAFA BİR DARBE DE BAŞKANDAN"

"ESNAFA BİR DARBE DE BAŞKANDAN"

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, Osmaneli Belediyesinin su faturalarını geç ödemesi, bu nedenle de esnafların ve vatandaşların fazla su parası ödediğini iddia ederek Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i eleştirdi

A+A-

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er, Osmaneli Belediyesinin su faturalarını geç ödemesi, bu nedenle de esnafların ve vatandaşların fazla su parası ödediğini iddia ederek Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i eleştirdi. İlçe başkanı İsmail Er, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 
"2 Aydır Çarşıdaki Esnafın Su Sayaçlarını Okumayan Belediye, Resmi Tatil Gününde Zaten Zor Durumda Olan Çarşı Esnafına Zamlı Tarife İle Su Faturalarını Yazarak Adeta Esnafa Bir Darbede Kendisi Vurmuş Oldu.
Bilindiği üzere çarşımızda, ilçemizdeki nüfusun Haceloglu ve İnönü Mahallelerimize kaymasiyla azalan müşteri ve işlerine rağmen çarşıyı bırakmayan ilçemizin değerli esnafları azalan işlerine rağmen çarşımızda esnaflıklarını sürdürmeye devam ediyor. Sizler ise o kıymetli esnaflara sahip çıkmak yerine, yıl başından önce kullanmış olduğu su bedelini bile yıl başından sonra zamlı tarife üzerinden ücretlendirme yaparak adete bir darbe vurmuş oldunuz. Resmi tatil gününde zabıta göndererek su Sayaçlarını okutan siz, bunu yılbaşından önce neden yapmadınız.?

Çarşıda mağdur olan esnaflarımızın su faturalarının yıl başından önceki fiyatlar ile tekrar fiyatlandırılması gerektiğini, okunmayan su sayaçlarının sorumlularının esnafımız olmadığını sayın belediye başkanımıza hatırlatmak istiyoruz" dedi. 


Bu haber toplam 3881 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.