DEVLETİN BEKASI İÇİN EVET DİYECEĞİZ

DEVLETİN BEKASI İÇİN EVET DİYECEĞİZ

YENİPAZAR BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN“DEVLETİN BEKASI İÇİN EVET DİYECEĞİZ”

A+A-

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi kararının “EVET” olacağını açıkladı. Özden, uzun yıllar devlet memurluğunun ardından 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yenipazar Belediye Başkanı adayı olmuş ve %52’lik oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Cuma günü Bilecik Sakarya Gazetesini ziyaret eden Başkan İlhan Özden, gazete sahibi Şadi Erdal’la Türkiye ve Bilecik siyaseti hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sakarya Gazetesi sahibi Şadi Erdal’ın referandum hakkında fikrini sorduğu Başkan Özden, güçlü yönetim ve büyüyen bir Türkiye için “Evet” diyeceğini belirtti.

MHP içerisindeki ayrılıklarda safını net bir şekilde açıklayan Belediye Başkanı Özden; “Liderimin verdiği kararın arkasındayım” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Evet kararına saygı duyduğunun altını çizen Başkan Özden, Türkiye’nin önündeki engellerin kaldırılması, ileri demokrasi, güçlü yönetim ve büyüyen bir Türkiye için “Evet” diyeceğini söyledi.
Bozkurtların liderinin izinden gideceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Özden “Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin dediği gibi, Türkiye’yi tekrar bir kaos, kriz, darbe çağrısına fırsat verdirmemek için Evet diyeceğiz. MHP misyonu olan bir parti. Devletin bekası, milli güvenlik gibi konuları siyasetin üstünde düşünmek mecburiyetindeyiz. Çok yönlü düşündüğümüzde Türk Milletine, Türkiye Cumhuriyeti devletine aykırı olacak her şeyi düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerim doğrultusunda, Genel Başkanım Devlet Bahçeli gibi, ülkemizin birlik ve beraberliği için 16 Nisan’da yapılacak referanduma şimdiden “EVET” diyorum. Bölgemde de bu doğrultuda çalışmalarımı yapıyorum” dedi.


Bu haber toplam 1898 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.