23. DÖNEM ERZURUM MİLLETVEKİLİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

23. DÖNEM ERZURUM MİLLETVEKİLİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Ak Parti 23. Dönem Erzurum Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Aydın Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Ak Parti 23. Dönem Erzurum Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Aydın Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

23. Dönem Erzurum Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Aydın Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in takdir ettikleri bir belediye başkanı olduğunu, çalışmaları ile Osmaneli’nin çehresini değiştirdiğini belirterek, “Münür Şahin Başkanımız çalışmalarını takdir ettiğimiz bir Belediye başkanımız. Diğer belediye başkanlarımız gibi Münür Başkanımız da Osmaneli için yapmış olduğu projelerle Osmaneli’nin çehresini değiştirmiştir. Ak Parti Genel Merkezi olarak kendisine her zaman yardımcı olmaya ve projelerini desteklemeye çalışıyoruz. Münür Başkan ile Osmaneli çok yakın bir zamanda her konuda daha gelişmiş, daha büyümüş, daha iyi yaşanılan bir kent olacaktır. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de 23. Dönem Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Vekilim teveccüh gösterip bizleri ziyarete geldiler. Öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Osmaneli için bugüne kadar yaptıklarımızla ve bundan sonra yapacağımız projelerimizle ilgili bilgiler verdik. Ülkemizle ilgili güncel konuları değerlendirdik. Kendilerini Osmaneli ilçemizde misafir etmekten dolayı mutlu olduk” dedi. 


Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.