AK PARTİ OSMANELİ TEŞKİLATINA HANIMELİ DEĞDİ

AK PARTİ OSMANELİ TEŞKİLATINA HANIMELİ DEĞDİ

Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6.Kongresini yaptı. Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağında yapılan kongrede Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatının...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6.Kongresini yaptı. Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağında yapılan kongrede Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatının yeni başkan ve yönetim kurulları belli oldu. Tek liste ile girilen kongreden Mefaret Göbekçi ilçe başkanı olarak çıktı.

img_8660.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu asil ve yedek listesi şu isimlerden oluştu. Asil liste: Mualla Çetintaş, Sevdiye Yılmaz, Yasin Akçay, Cengiz Kale, Musa Tatlı, Kemal Ertan, Azer Sarı, Lütfu Uslu, Abdullah Tufan, Ender Kaygısuz, Şükrü Cihan, İsmet Kiraz, Fatma Köse, İlayda Özkök.

img_8700.jpgYedek Liste: Murat Yıldırım,Enes Topçuoğlu, Kemal Kabakçı, Serkan Gür, Mustafa Metin, Gürkan Akdaş, Recai Rahmet, Risalet Ayhan

osmaneli-ak-parti-teskilati.jpg

Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı 6. Olağan kongresine, Ak Parti Düzce Milletvekili Bilecik Koordinatör vekili Ayşe Keşir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan Eski il başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi, Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen, Yenipazar İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan, İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney ve Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Yasin Akçay ile birlikte delegeler ve partililer katıldılar.

3-009.jpg

Kongre Divan başkanlığının seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, divan üyeliklerine Çaltı Eski Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Yasin Akçay ve Sibel Büyükgüney seçildiler.

4-006.jpg

Kongrede ilk konuşmayı İlçe Başkanlığını devreden Yalçın Karaca yaptı. Karaca konuşmasında, “Yaklaşık 6 sene önce ilçe başkanlığı âcizane bizlere tevdi edildi. Görev süresince halkımıza ve teşkilat mensubu kardeşlerimize hizmet etme onuruna erdik. Makamın kutsallığı, Allah’ın rızası ve halkın rızasını kazanmak için vesile olma sebebidir. Görevimiz süresince noktada hizmet etme şerefine teşkilatlarımız olarak nail olduk. Makamları kutsal yapan, makam sahibiyken hizmet etmenin önünde makamını bıraktığın anda da aynı şevk ve heyecanla davaya hizmet halidir ve bu hal ile hâllenmeyi Allah’tan diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Hakkınızı Helal edin” dedi.

5-002.jpg

Kongrede aday olmayacağını daha önce açıklayan Yalçın Karaca’nın konuşmasından sonra Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Ak Parti Düzce Milletvekili Bilecik Koordinatör vekili Ayşe Keşir’de birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından faaliyet raporları ve hesap raporları okunarak oylandı ve yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

2-009.jpg

Siyasi konuşmaların yapılmasından ve raporların okunmasından sonra seçime geçildi. Seçime tek liste olarak giren Mefharet Göbekçi kongreye katılan 89 delegenin tamamının oyunu alarak Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı seçildi.

1-011.jpg

KONGREDEN NOTLAR​

- Kongre Osmaneli Belediyesine ait Necla Hanım Konağının bahçesinde yapıldı.
- Osmaneli’de Ak Partiden ilk defa bir kadın adayın ilçe başkanı olması nedeniyle kongrede kadınların ağırlığı hissedildi. 
- Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna kongreye katılmadı.
- 2 Ekim 2017 Pazartesi yapılacak olan Bilecik Merkez ilçe kongresine tek aday olarak girecek olan Nail Öztürk, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı olarak anons edildi.
- 400 Delegesi olan ilçe kongresinde sadece 89 delege oy kullandı. Kullanılan 89 oyun hepsi geçerli idi.
- Ak Parti Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri Şaban Güdem ve Bekir Torun kongre alanında gözükmediler.
- Başkan ile birlikte 15 kişilik asil yönetim kurulunda 5 kadın yönetici yer aldı. 
- Rahmetli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş'ın eşi Mualla Çetintaş'da yönetimde yer aldı.

Bu haber toplam 3877 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum