OSMANELİ’DE YETERLİ POLİS VAR MI ?

OSMANELİ’DE YETERLİ POLİS VAR MI ?

Son yıllarda Ülke genelinde artış gösterdiği gibi, Osmaneli ilçesinde de her geçen gün üretimi ve kullanımı yaygınlaşan uyuşturucu maddelerin önüne...

A+A-

Son yıllarda Ülke genelinde artış gösterdiği gibi, Osmaneli ilçesinde de her geçen gün üretimi ve kullanımı yaygınlaşan uyuşturucu maddelerin önüne geçilemiyor. Osmaneli ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin her asayiş uygulamasında en az iki veya üç kişi uyuşturucudan gözaltına alınıyor. Emniyet yetkililerinin uyuşturucu konusunda yapmış oldukları mücadele takdire şayan olmasına rağmen, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında emniyet teşkilatında yaşanan ihraçlar nedeniyle polis memuru sayısının azalması, uyuşturucu madde ile mücadeleyi zaman zaman yavaşlatmaktadır. 
Bugün itibariyle Osmaneli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çok az sayıda polis memuru kalmıştır. Osmaneli 15 Bin nüfusu ile çok ta küçük sayılmayacak bir ilçedir. Emniyet mensuplarımız sayılarının yetersiz olmasına rağmen, her türlü asayiş ve uyuşturucu ile mücadeleyi eksiksiz yapmaya çalışmaktadırlar. Aynı durum Jandarma teşkilatı için de geçerlidir. Mülki ve siyasi yetkililerin Osmaneli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü bünyesine takviye yaptırmaları şarttır. Özellikle uyuşturucu ile mücadelenin daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için, yeterli sayıda emniyet personeline ihtiyaç vardır. Az sayılarına rağmen gece gündüz demeden Osmaneli’nin asayişini sağlayan, uyuşturucu konusunda üreticilere, satıcılara ve kullanıcılara göz açtırmayan Osmaneli emniyet mensuplarının daha iyi çalışma şartlarına kavuşturulması gerekmektedir. Okulların açıldığı şu dönemde, çocukları uyuşturucu belasından uzak tutmak, okulların önlerinde ve sokaklarda gerekli tedbirleri almak için yeterli sayıda emniyet mensubuna ihtiyaç vardır. Osmaneli ilçesinde de yeterli sayıya ulaşılması için başta Bilecik Milletvekilleri olmak üzere Bilecik Valisinin ve Osmaneli Kaymakamının gerekli çalışmaları yapmalarının elzem olduğu vatandaşlar tarafından da dile getirilmektedir. 


Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum