AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ YAPTI

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ YAPTI

Ak Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları 5. Kongresi Cuma günü parti binasında gerçekleştirildi.  Ak Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları Teşkilatının...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları 5. Kongresi Cuma günü parti binasında gerçekleştirildi.  Ak Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları Teşkilatının yeni başkan ve yönetimi belli oldu. Tek liste ile girilen kongreden Emre Yılmaz Osmaneli Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

3690.jpg

5. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresine Ak Parti Gençlik Kolları  Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Oruç Önalan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Ümran Karayiğit, Osmaneli Ak Parti  İlçe Başkan Mefharet Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen, Gölpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yakar, Söğüt Gençlik Kolları Başkanı Barış Cila ve partililer katıldı

yasin-akcay.jpg
Kongre Divan başkanlığının seçimi ile başladı. Divan Başkanı  Mehmet Ali Çubukçu, Divan Başkan Yardımcısı Yusuf Can Karakaş, Katip Üye Ali Talha Kabal seçildi.

Kongrede ilk konuşmayı Gençlik Kolları Başkanlığını devreden Yasin Akçay yaptı. Akçay konuşmasında “ 3,5 yıldır sürdürdüğüm Gençlik kolları başkanlığını beraber yönetim kurulu üyesi olan Emrah Yılmaz kardeşime devrediyorum. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen siz gençler başta olmak üzere, belediye meclis üyelerine, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza teşekkür ederim çok büyük destekleri oldular. Burada adını anmadan edemeyeceğim rahmetli belediye başkanımız Selahattin Çetintaş, rahmet il genel meclis üyemiz Vedat Karaca, rahmetli yönetim kurulu üyemiz Celil Mazlum  ve çok sevdiğim abim Cevdet Ay ruhları şad olsun bir kez daha. Birlikte çalışmaktan onur ve gurur duydum. Partimizin kurulduğu günlerden beri beraber çalıştığımız değerli abilerimdi. Partimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış olan Hakan Özkan, Erol Cengiz, Şaban Güdem, Orhan Uğur, Abdullah Özkan ve İbrahim Daş ‘a bu süreçte bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum sizlerin huzurunda. Yeni Gençlik kolları başkanı olacak Emre kardeşimize de çıktığı bu yol da başarılar diliyorum. “dedi.

img_9068.jpg
Kongrede konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ise “ Türkiye’yi yeniden imar etmek için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hepiniz gecenizi gündüzünü hep beraber feda ederek  çalışmaktayız. Gerek yerel yönetimde gerek ülke yönetiminde 15 yıldır yapılanlar hizmetleri hep birlikte görüyorsunuz ve yaşıyoruz. Osmaneli ölçeğinde neler yaptığımızı kısaca anlatmaya çalışırsak, 2014 seçimlerinden sonra bu memlekette yaşayanların hiçbirinin ayağı çamura basmayacak dedik 8 yüz bin metrekare parke taşı uygulaması yaptık. Osmaneli’nin %95 oranında yollarını parke taşı yaptık. Harabe halde olan İçmeler Tesisi yaptığımız yatırımlar ile bir tatil yeri vatandaşların şifa bulacağı son derece güzel bir mekan haline getirdik. Konut işyeri projemiz bitmek üzere, iki tane sosyal hizmetler salonu yaptık. Çim ve sentetik sahalar, Sakarya Nehri Kıyısına  park alanları yaptık. Belediyemizin iş makinalarının sayısını artırdık. Sosyal Belediyecilik anlamında Osmaneli’de sıkıntısız hizmet vermekteyiz. Eğitim alanında yatırımlarımız devam ediyor. Bunları sadece Osmaneli’de yaptığımız hizmetlerin bir kısmı. Bunları siz elbette biliyoruz. Peki niye anlatıyorum ?  Biz bunları anlatacağız ki siz dışardaki vatandaşlara anlatacaksınız. Anlatmadıkça sanki bunlar olağan geçmişte yapılmış şeyler gibi geliyor. Bunları biz hep birlikte beraber gerçekleştirdik.
2019 bizler için çok önemli, birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim, hep beraber bir olalım. 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresine teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kongremizin ilçemize,ilimize,memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi.

img_9116.jpg
Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ise “ Bugün burada ülke yönetiminde söz sahibi olan geleceğe emin adımlarla ilerleyen heyecanlı,gözleri pırıl pırıl parlayan gençleri görüyorum. Cumhurbaşkanımızın seçilme yaşını 18’e indirerek sizlere açtığı bu yolda dik durarak cesaret ile yürüyeceğinizi inanıyorum. Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz’da gösterdiniz. Biz sizlere güveniyoruz. Sizde kendinize liderinize ve ülkenize güvenin. Bu kutlu yürüyüşte yolunuz bahtınız  şansınız açık olsun. Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yalçın Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Görevi devralacak Emre kardeşimize ve yeni yönetime başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. 

img_9082.jpg
Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkan Servet Yılmaz yaptığı konuşmada “ Gençlik kolları demek işin mayası mutfağı demektir. Bizler var oldukça, çalıştıkça bu parti her zaman dimdik ayakta durur. Ben özellikle ilçe başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza, ilçe yönetiminde yer verdiği için teşekkür ediyorum. Yasin başkanımıza da ilçe yönetiminde Osmaneli’ye faydalı işler yapacağına inanıyorum. Yalçın başkan ve yönetimine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni oluşacak yönetime de başarılar dilerim.” dedi.
Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcı Gökhan Oruç Önalan ise “ Dünyanın umudu islam dünyası, islam dünyasının umudu Türkiye, Türkiye’nin umudu kim Ak Parti. Sevseniz de sevmeseniz de böyle bir üçleme var. Peki Ak Parti’nin umudu kim ? Gelecek gençlerin elinde şekillenecek. Ak Parti’nin de umut yapısı işte bu gençlik kolları.” dedi. 
Osmaneli Ak Parti Gençlik Kolları seçilen Emre Yılmaz ise yaptığı konuşmada “Dava yolunda bastığımız toprağa selam verdiğimiz bayrağa faydalı ve hizmetkar olabilmek dileğiyle başkanlarımızın ve değerli dava arkadaşlarımın gençlik kollarına verdiği değer ve önemi bu yeni dönemde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ışığında daha büyük ivme kazanması biz gençleri yüreklendirerek 2019’da yapılacak olan seçimlerin ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar çok çalışmamız gerektiğini benimsetmiştir. Biz gençler bu bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Bizi bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi
Kongresi sonunda Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi tarafından Gençlik Kollarını Başkanlığını devreden Yasin Akçay’a teşekkür plaketi verildi.

Bu haber toplam 3334 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.