TYP PROJESİ YIL SONUNA KADAR UZADI

TYP PROJESİ YIL SONUNA KADAR UZADI

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İşkur İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında, İşkur aracılığıyla Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İşkur İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Program (TYP) projesi kapsamında, İşkur aracılığıyla Osmaneli Belediyesinde istihdam edilen işçilerin çalışma süreleri 21.12.2017 tarihine kadar uzatıldı.

Konuyla ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in yaptığı açıklamada, “Dün Milletvekilimiz Halil Eldemir ile bir araya geldiğimizde Gündeme getirdiğimiz TYP kapsamında bu ay sonunda sona erecek projeyi 21.12.2017 tarihine kadar uzattık. Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, İl Başkanımız Fikret Karabıyık'a ve İşkur il Müdürümüz Ayhan Tozan'a çok teşekkür ediyoruz.
Park Yapımı, Restorasyon, Yol çalışmaları, Temizlik, Eğitim, Spor Tesisleri, Ağaç dikimi ve bakımı gibi alanlarda istihdam ettiğimiz ve tüm masrafları İşkur Tarafından karşılanan çalışanlarımızla Osmaneli Belediyesi olarak çok güzel işlere imza attık.
Aynı zamanda özellikle kadın ve engelli istihdamında sağladığımız olanaklarla sosyal sorumluluk görevimizi de yerine getirdik. Yılsonuna kadar bir parkımızı daha bitirmiş olacağız” dedi. 


Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.