975 YILLIK TÜRK ŞEHRİNDEN HAİNLERE GÖZDAĞI

975 YILLIK TÜRK ŞEHRİNDEN HAİNLERE GÖZDAĞI

975 yıldır kesintisiz Türk şehri olan Osmaneli, 15 Temmuz FETÖ Terör örgütünün kalkıştığı hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde üzerine...

A+A-

975 yıldır kesintisiz Türk şehri olan Osmaneli, 15 Temmuz FETÖ Terör örgütünün kalkıştığı hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde üzerine düşeni fazlası ile yaptı. Osmangazi’nin, Balaban Çavuşun torunları bir kez daha tüm dünyaya “Milli Birlik ve Beraberliğimizi Bozamazsınız, İstikbalimizi elimizden alamazsınız” dediler.

Ülküsü dünyaya Nizamı Âlemi yaymak, Adaleti hâkim kılmak ve insanların hangi din ve ırktan olursa olsun bir arada yaşamasını sağlamak olan Osmanlı’nın tohumlarının atıldığı bu topraklar bir kez daha tüm dünyaya bu özelliklerini haykırmak oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk’ün birlik ve beraberliğine kast edenlere dur diyen bu millet, bir yıl sonra yine meydanlara inerek, Demokrasi nöbetlerine durarak, “Bu Milletin son ferdi sağ olduğu müddetçe, hiçbir terör örgütü, hiçbir hain bu ülkeyi ele geçiremeyecektir” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin 1. Yıldönümü anma programı, 11 Temmuz 2017 Salı günü başladı. Şehitlik ziyareti ve Şehitlere mevlit okunmasıyla başlayan program 16 Temmuz 2017 Pazar günü sabah namazına kadar devam etti. 15 Temmuz Cumartesi gecesi, Belediye binası önündeki meydanı dolduran binlerce Osmaneli’li, ülkemize göz diken hainlere gözdağı vererek, “Demokrasimizi kimse yok edemez. Vatanımızı işgal edemez, milletimizi bölemez” diye haykırarak bir kez daha kenetlendi. 975 yıldır Milli Birliğin en üst seviyede olduğu Osmaneli, birlik ve beraberlik içerisinde Ebed Müddet var olacağını, Osmaneli’nin dün olduğu gibi yarınlarda da Türk şehri olarak kalacağını tüm dünyaya haykırmış oldu.  Bir yıl önce 15 Temmuz gecesinde yaşananların Türk Milletinin yeniden dirilişine ve silkinişine vesile olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Bizler yaşadığımızı müddetçe 15 Temmuzu unutmayacağız, gelecek kuşaklarımıza da unutturmayacağız. Ülkemize ve Milletimize böylesine bir hainliği yapanlar hak ettiklerini milletimizden yedikleri şamar ile öğrendiler. 15 Temmuz gibi bir geceyi tekrardan Milletimize yaşatmak için düşüncesi olanlar var ise, önce kendi mezarlarını kazsınlar. Bu Milletin ekmeğini yiyerek, suyunu içerek, millete böylesine bir hainliği reva görenleri bu millet asla unutmayacaktır” dediler.  

Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.