VALİ BÜYÜKAKIN İADEİ ZİYARETLERE BAŞLADI

VALİ BÜYÜKAKIN İADEİ ZİYARETLERE BAŞLADI

Vali Tahir Büyükakın, iadeyi ziyaretleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.  Vali Büyükakın, ilk ziyaretini 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, iadeyi ziyaretleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu. 
 Vali Büyükakın, ilk ziyaretini 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına yaptı.  Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve diğer komutanlar tarafından karşılanan ve burada ziyaret defterini imzalayan Vali Büyükakın, Tuğgeneral Koç ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti. 

dsc_3077.jpg

Daha sonra belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Büyükakın, belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin genel değerlendirmesinde bulundular.  

dsc_3203.jpg
 Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde ise Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Müdür Yardımcılarınca karşılanan Vali Büyükakın, kentin genel asayişi ve müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 Buradan Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban'ı makamında ziyaret eden Vali Büyükakın, bir süre görüşten sonra Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'ı ziyaret etti. 
 Rektör Prof. Dr. Taş'tan üniversitenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Büyükakın, Bilecik'in gelişmesi için işbirliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

dsc_3154.jpg

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.