BAKAN DÖNMEZ BUGÜN OSMANELİ’DE

BAKAN DÖNMEZ BUGÜN OSMANELİ’DE

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atanan Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden olan Fatih Dönmez memleketi Bilecik’te. 24...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atanan Bilecik’in Gölpazarı ilçesinden olan Fatih Dönmez memleketi Bilecik’te. 
24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin etmesinin ardından oluşturulan Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yer alan hemşehrimiz Fatih Dönmez, bugün Bilecik’te. 11.30’da Bilecik Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Dönmez, Saat 12.00’de Ak Parti İl Başkanlığına geçecek. Bilecik Belediye Başkanlığını ziyaret edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesinin ek bina açılışını yapacak. Öğleden sonra Saat 15.00’de Cumhur İttifakı ortağı MHP Bilecik İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Dönmez, Söğüt’te Ertuğrul Gazi Türbesine geçecek. Doğum yeri olan Gölpazarı ilçesinde ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Dönmez, Kuşçuören köyüne geçerek burada bulunan akrabalarını ve köylülerini ziyaret edecek. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’teki son ziyaretini akşam saat 20.00’da Osmaneli ilçesine yapacak. 


Bu haber toplam 4267 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.