BŞEÜ REKTÖRÜNDEN OSMANELİ ZİYARETİ

BŞEÜ REKTÖRÜNDEN OSMANELİ ZİYARETİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Mut Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Mut Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler. Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde bir araya gelen Rektör ve Başkan, daha sonra Osmaneli Karpuz halinde üreticilerle görüştüler.

bseu-rektorunden-osmaneli-ziyareti--(4).jpg

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Münür Şahin;  “Osmaneli Belediyesi her alanda işbirliği içinde olduğu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Mut ile bir araya geldi. Osmaneli MYO için yapılan çalışmaları değerlendirdik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Aşçılık konusuna duyulan yoğun talep nedeniyle bu bölümün açılması için girişimcilerin bulunması kararlaştırıldı.
Osmaneli karpuz pazarını da gezen Rektör ve Dekan, üreticilerle görüştüler. Mallarına 50 kuruş fiyatla alıcı bulan karpuz üreticileri fiyatlardan son derece memnun. İnşaatı devam eden bakanlık onaylı hale talepler her gecen gün artıyor. 23 Temmuz 2018 pazartesi tekrar ihaleye çıkacağız. Değerli hocalarımıza Osmaneli ye ilgileri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

bseu-rektorunden-osmaneli-ziyareti--(3).jpgbseu-rektorunden-osmaneli-ziyareti--(2).jpgbseu-rektorunden-osmaneli-ziyareti--(1).jpg

Bu haber toplam 2159 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.