YENİ BOZÜYÜK’ÜN YENİ SAHİBİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

YENİ BOZÜYÜK’ÜN YENİ SAHİBİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı ziyarette konuşan Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal,  Yurt Dışında eğitim görüyorum. Bu nedenle geçtiğimiz...

A+A-

Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı ziyarette konuşan Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal,  Yurt Dışında eğitim görüyorum. Bu nedenle geçtiğimiz Cuma günü Türkiye’ye geldim.  Yeni Bozüyük Gazetesinin yeni sahibi olarak makamlarını ziyaret etmeyi planladım ve ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştiriyorum. Bizleri kabul ettiğiniz sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Kadir Erdal Vali Elban’a Yeni Bozüyük Gazetesi hakkında bilgiler verdi. Eğitimini sürdürdüğü Bosna Hersek’ten getirdiği ahşap oyma SEBİL tablosunu Vali Elban’a takdim etti. 
Sakarya Gazetesinin yazı işleri müdürü olan aynı zamanda Yeni Bozüyük Gazetesi sahibi Kadir Erdal’ın da babası olan Mücahid Erdal’da ziyarette,  “Yaklaşık 3 ay önce Yeni Bozüyük Gazetesi el değiştirerek Erdal ailesine geçti. Aile büyüyor. Oğlum Kadir Erdal Yeni Bozüyük Gazetesi’nin yeni sahibi oldu. Bosna-Hersek’te iletişim okuyor. Dede, babadan sonra üçüncü nesil olarak bu mesleğin lisans eğitimini de görerek en iyi şekilde devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Vali Süleyman Elban “Hayırlı olsun” temennisinden sonra eğitimi hakkında bilgi aldı. Ardından “Yaptığınız haberleri en ufak ayrıntısına kadar yakından takip ediyorum. Siz görevinizi ne kadar iyi yaparsanız bizim de vatandaşa o kadar iyi ve doğru hizmet etmemizi sağlıyorsunuz. Kamu hizmetinin doğru verilmesine yön gösteriyorsunuz." dedi.
Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal, uzun yıllar Sakarya Gazetesi’nin Bozüyük’te temsilciliğini yapan İsmet Cep’in Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olarak atandığını söyledi.

 


Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.