ÜSTÜN, GÜVEN TAZELEDİ

ÜSTÜN, GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli Olağan İlçe Kongresi  gerçekleşti. Faik Üstün 5 yıldır başkanlığını yaptığı CHP ilçe başkanlığına tekrar...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli Olağan İlçe Kongresi  gerçekleşti. Faik Üstün 5 yıldır başkanlığını yaptığı CHP ilçe başkanlığına tekrar seçildi. 

ustun,-guven-tazeledi-2.jpg

Osmaneli Bahçe Saray'da düzenlenen kongreye Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Turan, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esen, Söğüt İlçe Başkanı İsmet Tunca, Merkez İlçe Başkanı Güntekin Çalışkan, Gölpazarı İlçe Başkanı  Erkan Erdem, Pazaryeri İlçe Başkanı  Rıdvan Uğurlu, İnhisar İlçe Başkanı İlyas Kumru, Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Kaya, Disk Birleşik Metal İş Sendikası Bilecik Temsilcisi Recai Büyükbeyhan, İyi Parti Osmaneli Kurucu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi  Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Meclisi Üyeleri Hasan Eroğlu (MHP), Saim Taşgın (MHP), Cahit Öker (CHP), Hüseyin Dinçer (CHP), Eski İl Başkanları Çağatay Karaahmet, Erdoğan Tüfenkçi ve delegeler katıldı.

ustun,-guven-tazeledi-5.jpg
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkanvekili Chp Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün mesajları okundu. Çalışma ve hesap raporlarının okunmasından sonra Mehmet Dikmen ve Eski İl Başkanı Çağatay Karaahmet birer konuşma gerçekleştirdiler.

ustun,-guven-tazeledi-6.jpg
Chp İlçe Başkanı Faik Üstün kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında "Partili yoldaşlarım, dostlarım; çağdaş, aydın, ilerici, laik olmanın suç sayıldığı, demokrasinin ve hukukun katledildiği vahim bir süreçten geçiyoruz. Barışın, hoşgörünün, kardeşliğin binlerce yılldır hüküm sürdüğü bu kadim topraklarda kini, nefreti, ötekileştirmeği dayatanlara karşı devrimci, demokrat, yurtsever, ilerici ve Atatürkçü mücadele çizgisini kararlılıkla  yürüten dost ve yoldaşlarım  ile birlikte hareket etmek için edindiğin tecrübe ve deneyimleri daha ileri bir mücadele çizgisine taşımak için CHP Osmaneli İlçe Başkanlığına tekrar aday oldum." dedi. Mevcut ilçe başkanı Faik Üstün katılan delegelerin oylarıyla  yeniden başkan seçildi. Yönetim üyeleri ise Müfit Akcan, Cumhur Özgür Cengiz,  Levent Çavdar, Banu Düvenci, İsmail Er, Serdar Gülmüş, Mehmet Hatim, Gülten Karaağaç, Şener Koç, Mehmet Semerci, Çiğdem Şenol, Aydın Tükenmez'den oluştu.

ustun,-guven-tazeledi-3.jpg

ustun,-guven-tazeledi-8.jpgustun,-guven-tazeledi-1.jpgustun,-guven-tazeledi-7.jpgustun,-guven-tazeledi-4.jpg

Bu haber toplam 3462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.