U19 DA ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

U19 DA ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Kurmuş olduğu alt yapı takımları geleceğin futbolcularını yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor U19 Takımı, Şampiyonluk kupasını aldı.Yaklaşık 4...

A+A-

Kurmuş olduğu alt yapı takımları geleceğin futbolcularını yetiştiren 1308 Osmaneli Belediyespor U19 Takımı, Şampiyonluk kupasını aldı.

u19-da-sampiyonluk-kupasini-aldi-(1).jpg

Yaklaşık 4 yıldan bu yana Osmaneli’de spor alanında büyük başarılara imza atan 1308 Osmaneli Belediyespor, diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da Bilecik’in en başarılı takımı oldu. 2017-2018 sezonunda A Takım Bilecik 1. Amatör Küme futbol ligini şampiyon olarak bitirdi. Alt yapılarda ise 1308 Osmaneli Belediyespor’un takımları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorlar. U14 takımı 12 maçta 10 galibiyet, U15 takımı 8 maçta 7 galibiyet ile Şampiyon, U17 liginin 6 haftasında 5 galibiyet ve U19 takımı 14 maçta 13 galibiyet alarak Şampiyon oldu. Son maçta Bozüyük Vitraspor’u 3-0 yenen 1308 Osmaneli Belediyespor U19 takımı, şampiyonluk kupasını Osmaneli’ye getirdi.

u19-da-sampiyonluk-kupasini-aldi-(2).jpg

1308 Osmaneli Belediyespor alt yapı takımları hocası Eşref Taş Şampiyonluk ile ilgili olarak, “Başta Belediye Başkanımız Münür Şahin, Kulüp Başkanımız Hayati Kaba, Yöneticilerimiz, Sedat Memiş hocamız olmak üzere, kurulan bu alt yapılara verdikleri hizmetlerden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübünün alt yapıları, birçok kulübe ve şehre örnek olacak niteliktedir. U15 takımımız Şampiyon, U17 takımımız ikinci, U19 takımımız Şampiyon. Böyle güzel alt yapı olduğu için de tabiî ki A takımımız da şampiyon. Sezon boyunca çok çalıştık, emek sarf ettik. Emeklerimizin karşılığı olarak da Osmaneli’ye bir şampiyonluk kupası daha kazandırdık. Futbolda Osmaneli’nin geleceği çok parlaktır. İnşallah yakın bir zamanda, profesyonel liglerde ve Milli takımlarda Osmanelili futbolcu kardeşlerimizi seyretmenin keyfini yaşayacağız. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi. 

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.