SİYASETÇİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

SİYASETÇİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

  Ülkemizde son yıllarda siyasetin gerginleştiği bir ortamda, Osmanelili siyasetçilerin örnek davranışı, takdirle karşılandı.Geçtiğimiz Kurban...

A+A-

  

Ülkemizde son yıllarda siyasetin gerginleştiği bir ortamda, Osmanelili siyasetçilerin örnek davranışı, takdirle karşılandı.

Geçtiğimiz Kurban Bayramında, Osmaneli’de Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ile MHP İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un bir Bilboard’da yan yan resimleri ile vatandaşların bayramını kutlaması bütün siyasetçilere örnek olması gereken bir davranış olarak algılandı. Görüşlerini aldığımız İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur gazetemize yaptıkları ortak açıklamada, “Bizler Osmanelili hemşerilerimizin oyları ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçildik. Halkımız bizlere, Osmaneli’ne hizmet edelim diye oy verdi. Türkiye’de son yıllarda siyasetin gerginleşmesinden bizlerde hoşnut değiliz. Ülkemizin üzerinde bir sürü karabulut dolaşırken, bizlerin kavga etmesi, siyaseten çekişmesi, vatan ve millet düşmanlarının ekmeğine yağ sürmek demektir. Elbette ki partilerimiz ayrıdır, siyasi görüşlerimiz farklıdır, fakat bizler Osmaneli’ne hizmet etmek için seçildik. El ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimize hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Yollarımız ve metotlarımız farklı olsa da bütün siyasi partilerin amacı, millete hizmet etmektir. Özellikle bugünler, ayrışma, bölüşme ve siyasi kavga günleri değil, iktidarıyla, muhalefetiyle Osmaneli ilçemize ve hemşerilerimize hizmet etme günleridir. Bizim amacımız, daha rahat, daha huzurlu yaşanabilecek bir Osmaneli meydana getirebilmektir. Her şey Osmaneli için” dediler. 

Bu haber toplam 2174 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.