CHP’DE GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

CHP Osmaneli İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler. 03 Aralık Pazar günü ilçe kongresini yapan ve kongrede güven tazeleyen,...

CHP Osmaneli İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler. 

03 Aralık Pazar günü ilçe kongresini yapan ve kongrede güven tazeleyen, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün ve Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Akcan, Mehmet Semerci, Mehmet Hatim ve Serdar Gülmüş gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Faik Üstün yapmış olduğu açıklamada, “Bilindiği gibi 3 Aralık 2017 Pazar günü kongremizi gerçekleştirdik. Kongre sonrasında mazbatamızı alarak görevimize başladık. Öncelik olarak yönetim kurulumuz içerisinde görev bölümümüzü yaptık. Buna göre Müfit Akcan, Mehmet Semerci ve Gülten Karaağaç İlçe Başkan Yardımcılığı, Mehmet Hatim Eğitim Sorumlusu, Serdar Gülmüş Gençlik örgütleri sorumlusu, Banu Demirci İlçe Sekreterliği, Çiğdem Şenol Bilişim sorumluluğu ve Aydın Tükenmez’de Saymanlık görevlerini üstlendiler. Şener Koç, İsmail Er, Cumhur Özgür Cengiz ve Cevdet Çavdar da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklardır.

Cumhuriyet Halk Partisi Olarak ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. 30 Aralık 2017 tarihinde il kongremizi yaparak kongre sürecimizi tamamlamış olacağız. İl kongremizden sonra CHP örgütleri olarak tamamen sahada bulunacağız. 2018 yılında Osmaneli ilçemizde muhalefet partisi olmanın gereğini yerine getirerek en sert muhalefeti yapacağız. Kongre sürecimizi tamamlamış olarak teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. İlk ziyaretimizi de Osmaneli İlçemizde yayına başladığı günden bu yana bir hareketlilik getiren, Osmaneli’de ilkleri yapan gazetenize yapmış oluyoruz. Ben İlçe Başkanı olarak Yönetim Kurulu üyelerim adına, kongremize teşrif eden, bizleri telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bütün muhtarlarımız kongremize davetli olmasına rağmen yalnızca iki muhtarımız kongremize katılmıştır. Haceloğlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Avcı ve Camikebir Mahallesi Muhtarı Ünal Özet’e katılımlarından dolayı, Hisarcık-Beşevler Muhtarımız Sezai Demirtaş’a da kongreden sonra arayarak tebriklerini sunduğu için teşekkür ediyorum” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de İlçe Başkanı Faik Üstün ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerimizde görev yapmak çok önemli bir hizmettir. Sizler Ana Muhalefet Partisi olarak denetleme görevinizi en iyi şekilde yaparsanız, iktidarın yanlış yapma şansı da o kadar az olur. Yeni seçilmiş olduğunuz görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Siyaset Haberleri