PAZARYERİ'NDE KADIN ADAY ADAYLARI

PAZARYERİ'NDE KADIN ADAY ADAYLARI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak siyasi partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor.İyi Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığına...

A+A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak siyasi partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

İyi Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığına Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı için iki bayanın başvurusu, partililer arasında memnuniyet meydana getirdi. İyi Parti Pazaryeri Belediye Başkan aday adaylığı için Necmiye Beğen (Kelemci) ilçe başkanı Ender Metin’e başvuru dilekçesini teslim etti. Yine Aysun Çakırbay’da Pazaryeri İl Genel Meclisi aday adaylığı dilekçesini İyi Parti İlçe Başkanı Ender Metin’e verdi. İlçe Başkanı Ender Metin, bayan aday adaylarının partilerine başvurusunun memniyet verici olduğunu belirterek, “İçinde bulunduğumuz bu zorlu döneme rağmen büyük bir cesaret örneği gösterip elini taşın altına koyan, yorucu ve uzun bir yolculuğa çıkmayı göze alan iki bayan aday adayımızla teşkilat olarak gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda sonsuz başarılar diliyorum. Umut ediyorum ki ilçemiz ve partimiz adına herşey hayırlı olur” dedi. İyi Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulunan Necmiye Beğen ve Aysun Çakırbay’da, “Pazaryeri ilçemize bayan elinin değmesine karar verdik. Bayanlar hareketi olarak yola çıkmış olan İyi Parti’den aday adayı olduk. İnşallah seçimlerde başarılı bir sonuç alarak, Pazaryeri ilçemizin geri kalmışlığına bizler son veririz. Allah Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin” dediler.


Bu haber toplam 7931 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.