OSMANELİ HEMŞERİ BAKANIMIZDAN MÜJDELER BEKLİYOR

OSMANELİ HEMŞERİ BAKANIMIZDAN MÜJDELER BEKLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Dönemlerinde Osmaneli İlçemize büyük yatırımların gelmesinde çok Büyük Katkıları olan Hemşerimiz Sayın Nabi Avcı’nın Osmaneli’ne yeni müjdelervermesi bekleniyor.

A+A-

Pazaryeri Demirköylü, Hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı dönemlerinde Bilecik’e, özellikle de Osmaneli İlçesine yapmış olduğu yatırımlar, Cumhuriyet tarihinde Osmaneli’ye yapılan en büyük yatırımlar olarak göze çarpmaktadır. Bugün Osmaneli ilçemizi ziyaret eden Hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı döneminde Osmaneli ilçemize İmam Hatip Ortaokulu, Anadolu Teknik Meslek Lisesi, Balaban İlköğretim okulu, Kız Öğrenci Yurdu, Osmaneli’nin zorunlu hizmet alanı kapsamına alınması, okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi yatırımlarının gelmesine neden olarak, Osmaneli’nin gelişmesinde, eğitimde ileri düzeye çıkmasında büyük pay sahibi olmuştur. Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde de Osmaneli ilçemize ayrı bir hassasiyet gösteren Bakanımız Nabi Avcı, Aya Yorgi kilisesinin restorasyonu projesinin, Sokak Sağlıklaştırma Projesinin ve 3 adet Müze Projesinin hayata geçirilmesinde ki katkıları sayesinde ilçemiz Turizm alanında da önemli yatırımların sahibi olmuştur.

Osmaneli ilçesinin Turizm alanında gelişme gösterebilmesi için yapılması gerekenlerle ilgili olarak Osmaneli’li vatandaşlarımızla konuştuk. Vatandaşlarımız Kültür ve Turizm Bakanımızdan Osmaneli ile ilgili olarak Osmaneli Konaklarının iyileştirilmesi, Sakarya Caddesinin (ESKİ ÇARŞI) restorasyonu konusunda yardım talep etmektedirler. Yine Osmaneli Belediyesine ait tarihi konaklardan birinin çocuk kütüphanesi olarak düzenlenmesi konusunda da Hemşerimiz Avcı’dan istekte bulunan vatandaşlar, “Sayın Bakanımıza bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakat Osmaneli tarihi değerleri bakımından hayli zengin bir ilçemiz. Bu tarihi zenginliğimizin yok olup gitmemesi için bunların yaşatılması ve ayakta kalması gerekmektedir. Biz vatandaşlar olarak ve Belediye olarak belirli bir yere kadar yapabilme imkânına sahibiz. Sayın Bakanımızdan istirhamımız Osmaneli’ye Devletimizin elinin değmesidir. Sayın Bakanımızın bugüne kadar Osmaneli ilçemize göstermiş olduğu hassasiyeti bundan sonra da göstereceğine inanıyoruz. Sayın Bakanımız sayesinde Osmaneli ilçemiz neden bir Safranbolu, neden bir Beypazarı olmasın. Osmaneli’nin daha da gelişip büyümesine katkı sağlayacağına gönülden inanıyoruz” dediler. 

Bu haber toplam 2179 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.