MHP’DEN İSTİFA ETTİ

MHP’DEN İSTİFA ETTİ

MHP içerisinde 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra başlayan muhalif hareket, partileşme sürecini tamamlayarak İYİ partiyi kurmuştu. 25 Ekim 2017 tarihinde...

A+A-

orhanugur-001.jpgMHP içerisinde 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra başlayan muhalif hareket, partileşme sürecini tamamlayarak İYİ partiyi kurmuştu. 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ partiye, özellikle MHP’den istifa ederek katılanların sayısında her geçen gün artış gözlemlenmekte.  Geçtiğimiz hafta içerisinde MHP Osmaneli ilçe teşkilatından İYİ Partiye geçmek için yaklaşık 30 MHP’li istifa etmişlerdi. Geçtiğimiz Cuma günü de Osmaneli MHP İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, İYİ Partiye geçmek için MHP’den istifa etti.

İstifa dilekçesini Bilecik Valiliğine veren Orhan Uğur, “30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde MHP’den Osmaneli İl Genel Meclisi adayı oldum ve seçildim. Seçimler boyunca bizlere destek olan, bizlere oy veren herkese ve özellikle MHP’li arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık üç buçuk yıldır MHP çatısı altında Osmaneli’ye hizmet etmek için yarıştım. Fakat gelinen süreç beni böyle bir karar almaya itmiştir. Benim bu kararım tamamen beni bağlamakta ve şahsidir. MHP’de kalarak siyaset etmeye devam edenlere de, MHP’den istifa edenlere de sonsuz saygı duymaktayım. Bu sürecin Vatanımıza, Milletimize, MHP’ye ve İYİ Partiye hayırlar getirmesini diliyorum. Bugünden itibaren MHP ile bir ilişiğimin kalmadığını Osmaneli Kamuoyuna bildiriyorum. Allah hakkımızda hayırlı olanları cümlemize nasip eylesin” dedi. 


Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum