MHP’DE ARINMA DEVAM EDİYOR

MHP’DE ARINMA DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Milletvekili aday adayı olması nedeniyle Bilecik Belediye Başkanlığından istifa etmesi, Ak Parti kadar MHP’yi...

A+A-

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Milletvekili aday adayı olması nedeniyle Bilecik Belediye Başkanlığından istifa etmesi, Ak Parti kadar MHP’yi de etkiledi. 2014 seçimlerinde MHP listelerinden Bilecik Belediye Meclisi üyeliklerine seçilen Hüseyin Köymen, Nurkan Kahraman ve Soner olgun, Partilerinden istifa ettiler.

Parti içinden edindiğimiz bilgilere göre, 4 Mayıs Cuma günü Bilecik Belediye Meclisinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde MHP’nin aday çıkarmamasına tepki olarak istifa ettiği belirtilen 3 meclis üyesinden sonra MHP’nin Bilecik Belediye Meclisinde 4 üyesi kaldı. MHP içerisindeki bazı parti yöneticileri; “Bu arkadaşlar partiden istifa etmek için mazeret arıyorlardı, o mazereti de buldular. MHP Genel Merkezinin Ak Parti ile yapmış olduğu “CUMHUR İTTİFAKI” neticesinde, Bilecik Belediye Başkanının seçiminde de Ak Parti’nin adayının desteklenmesi yönünde Genel Merkezden talimat geldi. Bu arkadaşlar bu talimata aykırı hareket ederek Başkan adayı çıkarmak istediler. Bu da olmayınca istifa ettiler. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin  de dediği gibi MHP’de arınma devam ediyor dediler. Allah yollarını açık etsin” dediler. MHP’den istifa eden 3 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte hareket eden 2014 seçimlerinde seçime 2 ay kala DP’den istifa ederek MHP’den Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Şensoy’da istifa dilekçesini verdi. 
 

 

Bu haber toplam 3329 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.