İLÇE BAŞKANLARI ERKEN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

İLÇE BAŞKANLARI ERKEN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gurup toplantısında, 26 Ağustos’ta erken genel seçim yapalım açıklamasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gurup toplantısında, 26 Ağustos’ta erken genel seçim yapalım açıklamasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonucunda 24 Haziran 2018 Pazar günü erken genel seçim yapılması kararı alındı. Bu kararın ardından Osmaneli’de Kurulu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarının erken genel seçim ile ilgili değerlendirmelerini aldık.

ilce-baskanlari-erken-secimi-degerlendirdi.jpg 
İşte İlçe Başkanlarının Erken Genel Seçim Değerlendirmeleri.
MEFHARET GÖBEKÇİ
AK PARTİ OSMANELİ İLÇE BAŞKANI

“Yeniden Diriliş için, Ülkemiz, Memleketimiz ve Tüm Dünya Müslümanları için verilmiş doğru bir karardır. Bu kararla birlikte bizlerde tüm teşkilatlarımız olarak Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın yanında ve arkasındayız. 24 Haziran hayırlara vesile olsun. Allah Yardımcımız olsun” dedi. 
FAİK ÜSTÜN
CHP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI

“Türkiye Büyük Millet Meclis’ine bile sormadan iki kişinin verdiği kararla erken seçime gitmesi, ben artık yönetemiyorum beceremiyorum tükendim demesidir. Bunlar o gün üniversite sınavı olduğunu unutacak kadar büyük telaşa kapılmışlardır. Geleceği düşünmeden yine koltuk derdine düşmüşlerdir. Erken Seçim vatana ihanet ve OHAL teröre destektir diyenler OHAL’de Erken Seçim kararı aldılar. Yıllardır bıkmadan usanmadan Türkiye’nin kötü yönetildiğini anlattık. Adalet tarafsızlığını yitirdi. Komşularla sıfır sorun dediler ama Türkiye’yi dış politikada batağa sürüklediler. 
Ekonomi tepe taklak edildi.
Eğitim Sistemini bozdular.
Ülkenin bütün zenginliklerini sattılar.
Gençleri Laik ve Kemalist sistemden uzaklaştırdılar. 
Artık sonlarının geldiğini onlar da fark etti ondan bu aceleleri bizim için sorun yok seçim bu pazar olsaydı biz CHP Osmaneli Örgütü olarak hazırız. 
Hodri Meydan!
Erken Seçim Erken Kurtuluş
Türkiye 24 Haziran’da bu tükenmişlikten ve bitiklikten kurtulacaktır... 
24 Haziran Demokrasi Şenliği olacaktır” dedi. 
ABDULLAH KÜÇÜK
MHP OSMANELİ İLÇE BAŞKAN YRD. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Erken seçim''çağrısına AKP ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan gelen olumlu cevap sonucu 24 Haziran'da seçim kararı çıktı. ''Türkiye'nin şartları da göstermektedir ki, erken seçim gereklidir. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gerekçeler erken seçimi gerekli kılmaktaydı. Alınan karar doğru ve yerindedir. ''Biz seçime hazırız. Tüm kadrolarımız, teşkilat ve mensuplarımız seçime hazırdır. İlçe ve köyleri ile birlikte karış karış gezeceğiz. Biz milletimize güveniyoruz ve büyük başarı elde edeceğiz.'' Dedi. 
FUAT GÖÇEN
SP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI

“18 Nisan’da açıklanan tarih erken seçim değil, baskın seçim tarihidir. Bu seçim tarihi AKP ve Cumhur ittifakının ne kadar paniklediğinin işaretidir. Uyum yasalarının bile çıkmadan açıklanan bu tarih, paniğin ve tükenmişliğin göstergesidir. Lisanı hal ile diyorlar ki; “Bizim Ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok” Maalesef bu iktidar hiçbir işi normal yollardan gerçekleştiremiyor. Hep anormal şeyler yapıp ve milletimizi şaşırtmak ile meşguller. Biz söyledik ve yine söylüyoruz, hangi tarihte olursa olsun, biz seçime hazırız. Ülkemize hayırlı olsun. Aceleyle, panikle, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar İnşallah Ülkemiz için, Milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. En hayırlı sonuçlardan biri de milletimizin bu iktidardan erken bir şekilde kurtulmasının vesilesi olacaktır” dedi.  
CEMAL GÜL
BBP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI

 “Büyük Birlik Partisinin kuruluş amacı ile siyasi partilere değil, sisteme alternatif olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. 16 Nisan referandumunda sistemin değişmesi için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile referanduma evet oyu verdik ve sistemi değiştirdik. Ancak 16 Nisan tarihinden bu tarafa ülkemizde eski yeni arası bir eksen kayması yaşanmaktadır. Eski sistemin çürükleri ülkemizden bir an önce temizlenmeli ve yeni düzende yeniden ülke nizamı sağlanması gerekmektedir. Bu bağlamda alınan erken seçim kararı son derece doğrudur. 25 yıldır Türk siyasi hayatında yer alan Büyük Birlik Partisi birçok seçim geçirmiştir. Gerek erken gerek zamanında gerekse referandum olsun her türlü seçime bilgimizle tecrübemizle teşkilatlarımızla hazırız. Genel başkanımızın ve genel merkezimizin emirleri doğrultusunda Cumhur ittifakının içindeyiz ve destekçisiyiz. Yüce Allah'ın izni ve inayetiyle bu seçimden zaferle ayrılacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.
ORHAN UĞUR
İYİ PARTİ OSMANELİ İLÇE BAŞKANI

“Ülkemiz yeni bir gündemle karşı karşıya kalmıştır.
Nedir bu gündem daha kısa süre öncesine kadar iktidarın sahipleri erken seçimi konuşmak vatana ihanettir diyerek ülkemizin gündeminde erken seçim olmadığını dile getirmişlerdir.
Ardından hükümetin küçük ortağı 26 Ağustos2018 tarihini dile getirmiş bu kurguyu hazırlayan irade seçimi 24 Haziran2018 olarak açıklamıştır.
Bunların birbirinden habersiz yapıldığını düşünmek saflıktan öte aptallık tan başka bir şey değildir. Tek adam rejiminin sona ereceği endişesi ve İYİ partinin yükselişinin önüne geçmek arzusuyla böyle bir karar alınmıştır.
Ancak hesaplardan öte bir hesabı olan yüce Allah'ın izni ile Osmaneli ilçemizde Ana Kademe teşkilatını ve Gençlik Kollarını kurmuş, kongresini yapmış olan İYİ Partimiz seçimlere katılacaktır. Ülkemiz insanı Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında Türkiye'mizi yönetecek olan işçinin, emeklinin, sanayicinin, memurun, öğrencinin, çiftçinin ve esnafın yüzünün güleceği ve en önemlisi tüm vatandaşlarımızın özgürlüğü iliklerine kadar hissedeceği hukukun ve adaletin tam anlamıyla bağımsız olacağı İYİ' lerin iktidarının gelişi yakınlaşmıştır. İyi Parti Teşkilatları olarak Türkiye Genelinde olduğu gibi Osmaneli İlçemizde de seçimlere hazırız. 
İktidar için söylenecek sözümüz açıktır.
Korkunun ecele faydası yoktur. İYİ' ler hareketi Türkiye Cumhuriyetini Sayın genel başkanımız Anatürk meral Akşener ile yönetmeye taliptir” dedi. 

 

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum