İLÇE BAŞKANININ SOSYAL MEDYA İSYANI

İLÇE BAŞKANININ SOSYAL MEDYA İSYANI

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay, birçok siyasteçi gibi sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlardan dolayı rahatsızlığını dile getirdi. 

A+A-

Deva Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay, birçok siyasteçi gibi sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlardan dolayı rahatsızlığını dile getirdi. 
Deva Partisi Osmaneli Kurucu İlçe Başkanı Yasin Akçay yaptığı açıklamada; 
“Sevgili dostlarım arkadaşlarım, büyüklerim, şuan itibari ile facebook üzerinden siyasi paylaşım yapmama kararı aldım, çünkü diğer sosyal medya alanları ile facebook kullanıcaları arasında çok büyük kültürel farklar gözlemledim, paylaşımlarımın altına yapılan yorumların eleştiri boyutunun üstünde küfüre varan hakaretler olduğunu gözlemlemekteyim, yapılan yorumlar şahsımı hedef alan şahsıma yapılan yorumlar değil, temsil ettiğim siyasi kurum ve bu kurumun lideriyle alakalı. Zaten şahsıma bu tarz cümleler kurabilecek bir delikanlıda tanımıyorum! Temsil ettiğim kuruma yapılan eleştiriyide yine arkadaş listemde bulunan sevdiğim saydığım insanların yapmış olduğunu gördüğümden ki ben onların siyasi paylaşımlarını yorumlamama rağmen benim paylaşımlarıma bu tarz hakarete varan yorum yapabilme cesaretinide yine toplum içerisinde büyüklerimize karşı bugüne kadarki saygı ve sevgimizi muhafaza edişimizin bir tezairü olarak algılamaktayım! Ben yine herzaman olduğu gibi bu saygı ve seygiyi muhafaza etmek adına bu platformdaki siyasi paylaşımlarımı kaldırıyorum! Lakin gerçek hayatta şahsımın savunduğu fikir ve değerlere karşı bu tarz eleştirilerde bulunacak olan büyük, küçük fark etmez çevremde bulunan insanların cümlelerini seçerek sarf etmelerini öneriyorum ki sonucunda ortaya çıkacak olumsuzlukların sorumluluğu bana ait olmaz, sevgi ve saygıyı bir kenara koyar o an için kanuni olarak gereği neyse yaparım! Saygılarımla” dedi. 


Bu haber toplam 5501 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.