HİZMETTE SINIRLARI AŞTI

HİZMETTE SINIRLARI AŞTI

3 dönemdir Bilecik Belediye Başkanı olarak görev yapan, Selim Yağcı, Bilecik’e yapmış olduğu hizmetlerle, Bilecik’in çehresini değiştirdi. Bilecik’in...

A+A-

3 dönemdir Bilecik Belediye Başkanı olarak görev yapan, Selim Yağcı, Bilecik’e yapmış olduğu hizmetlerle, Bilecik’in çehresini değiştirdi. Bilecik’in yanı sıra, diğer ilçe ve köylere de hizmette yardımcı olan Selim Yağcı, son günlerde, ilçe ve köylerde ziyaretlerde bulunarak, ilçe belediyelerine ve muhtarlara hizmette yardımcı olmaya çalışıyor. 

Ramazan ayı içerisinde Gölpazarı ve Söğüt’te vatandaşlara iftar yemeği düzenleyen başkan Yağcı, şimdi de ilçe ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz gün Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Selim Yağcı, “Hep Birlikte daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.   
Bilecik Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Selim Yağcı, imkânları kısıtlı belediyelere yardımcı olduğu gibi, dönem dönem gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe, belde ve köylerin istek ve sorunlarını dinliyor. Civar siyasetçi ve bürokratlarla istişareler gerçekleştiren Yağcı, bu tavrıyla toplumun her kesiminden beğeni topluyor. 
Bu kapsamda son olarak Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren Selim Başkan, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı ve ilimizin köklü şirketlerinden Erşan Et'in sahibi Erdal Erşan ile görüşerek, fikir alışverişinde bulundu. 


Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.