HAKARETLERİN HESABI YASAL YOLLARLA SORULACAKTIR

HAKARETLERİN HESABI YASAL YOLLARLA SORULACAKTIR

MHP Osmaneli İlçe başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi, Belediye Meclisi Üyeleri, Eski İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları başkanları ortak yazılı bir...

A+A-

MHP Osmaneli İlçe başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi, Belediye Meclisi Üyeleri, Eski İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları başkanları ortak yazılı bir açıklama yaptılar.

Ortak açıklamada; “Son zamanlarda Sosyal Medya üzerinden bir kısım Osmaneli Belediyesi çalışanları Ülkücü ve Milliyetçi camia ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ederek paylaşımlarda bulunmaktadırlar. Örnek verecek olursak Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Yasin Akçay Sayın Meral Akşener üzerinden Ülkücülere hakaret etmektedir. Fetö terör örgütü ve HDP ile birlikte hareket etmekle suçlamaktadırlar. Kendisine buradan soruyoruz, bu bilgileri nereden aldın. İspatları var mıdır? Bir başka örnekte ise Belediye Çalışanlarından Ulu Önder Atatürk’ün 78. Ölüm yıldönümünde kendi sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’ün ölümüne çocuklar gibi sevindiğini beyan etmektedirler. Buradan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e soruyoruz. 15 Temmuz gecesi yaptığı açıklamaların arkasında mıdır? Eğer arkasındaysa bu personellere gereğini yapmış mıdır, yapacak mıdır? Bizler son olarak Milliyetçiliğe, Ülkücülüğe ve Ulu Önder Atatürk’e hakaret edenlere yasal yollarla gereğini yapmaktayız.

Kamuoyuna Saygılarımızla

Hayri Teyin MHP Osmaneli İlçe Başkanı, Orhan Uğur MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi, MHP Belediye Meclis Üyeleri Hasan Eroğlu, Murat Özer, Saim Taşgın, Ramazan Bozüyük, Eski İlçe Başkanları Metin Şirin, Orhan Dinç, Eski Belediye Meclis Üyesi Mustafa Felamur, Ülkü Ocakları Eski İlçe Başkanları.
 

 

 

hakaretlerin-hesabi-yasal-yollarla-sorulacaktir-(1).jpeghakaretlerin-hesabi-yasal-yollarla-sorulacaktir-(2).jpeg


Bu haber toplam 3837 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum