DAVAMIZIN DA, LİDERİMİZİN DE YANINDAYIZ

DAVAMIZIN DA, LİDERİMİZİN DE YANINDAYIZ

Seçildiği günden beri kıt imkânlarla yaptığı hizmetler ile ilimizin en az nüfuslu ilçesi Yenipazar’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı İlhan...

A+A-

Seçildiği günden beri kıt imkânlarla yaptığı hizmetler ile ilimizin en az nüfuslu ilçesi Yenipazar’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı İlhan Özden, partisinde yaşanan çalkantılı durumlara bakmadan, hizmetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz gün kendisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğimiz Yenipazar’ın MHP’li Belediye Başkanı İlhan Özden,  Parti değiştirmeyi düşünüyormusunuz sorumuza , “Ben Davamın da, Liderimin de  yanındayım” dedi.

 Kendisinin küçük yaşlardan beri ülkücü olduğunu, ülkücü olarak da MHP’nin içinde sonuna kadar yer alacağını söyleyen Başkan İlhan Özden, “Küçük yaşlarda tanıştığım Ülkü ocakları sayesinde bir Türk Milliyetçisi olarak MHP’de yer aldım ve Yenipazar ilçeme belediye başkanı seçildim. MHP’si çatısı altında da belediye başkanı olarak hizmetlerime devam ediyorum. Ben seçimler öncesinde aday olurken ve MHP’den aday oldum. Başta partimize, Genel Başkanımıza ve bizlere güvendiği için bu göreve seçtiler. Ben ve Belediye meclis üyelerimiz hem davamızın, hem de liderimizin  yanındayız. Bizler nerde soyunduysak orada giyinen insanlarız. MHP adayı olduğumuz için oy veren seçmenlerimizin vebali var bizlerin üzerinde. Bizler bu vebali terk edemeyiz, silkeleyip bir kenara atamayız. MHP’si Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş beyin temellerini attığı, liderimiz Devlet Bahçeli ile Devlet yönetiminde söz sahibi olduğu bir partidir. Bizler de Ülkücü olarak tek adres olarak MHP’yi tanıdık, MHP’yi bildik. Türk Milliyetçiliği misyonunu devam ettiren tek parti MHP’sidir.  Bizler sonuna kadar partimizdeyiz, davamızın içerisindeyiz. Yenipazar’a hizmetimizi MHP’li belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri olarak devam ettireceğiz” dedi. 

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum