DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı. Parti binasında 26 Aralık 2017 Salı günü saat 20.00’de yapılan toplantıya, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in yanı sıra Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı’da katıldı. Divan başkanlığını Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’nın yaptığı Danışma Meclisi toplantısına, Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetimi, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın ve Gençlik kolları başkan ve yöneticileri de katıldılar.

danisma-meclisi-toplandi.jpg

Ak Parti Bilecik İl Yönetim Kurulundan ilçe koordinatör yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi yaptı. Başkan Göbekçi yaptığı konuşmada Osmaneli İlçe Teşkilatı olarak seçildikleri günden bu yana yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek, gündem ile ilgili konulara geldi. Başkan Mefharet Göbekçi yaptığı konuşmada; “Malum gündemimiz çok hızlı ve yoğun bir şekilde ilerliyor. Ülkemiz üzerinde kurulan tuzaklara ve oyunlara baktığımızda Cumhurbaşkanımızın ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Dünya beşten büyüktür derken haklılığını bütün Dünya ülkeleri ve milletleri Kudüs meselesinde görüyor. Özellikle mazlum dünya Müslümanları ve Kudüs için vermiş olduğu mücadele ve sergilemiş olduğu dik duruş sayesinde ülkemiz saygın, sözü geçen ve dinlenen bir ülke olmuştur. 15 yıldan bu yana nelerin değiştiğini, nereden nerelere geldiğimizi gördüğümüzde hep birlikte gururlanıyoruz. Bu da gösteriyor ki, biz kendi siyasi menfaatlerimizi bu milletin sırtına yüklemek için değil, bu milletin menfaatlerini hangi yükü taşımamızı gerektiriyorsa o yükü layıkıyla taşımak için bu yola çıktık. Kimseyi hor görmeden, ötelemeden herkesi kucakladık, kucaklamaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin, bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

danisma-meclisi-toplandi-5.jpg

İlçe Başkanı Göbekçi’nin ardından söz alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada, “1075 yılından bu yana kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli’ye hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Tarihi kentimizin daha iyi hizmetlere layık olduğunu gayet iyi biliyoruz ve bunun için yaklaşık 4 yıllık bir zamandır bu hizmetleri veriyoruz. 2014 yılının 30 Mart tarihinden itibaren, Osmaneli ilçemize, Belediye Meclis Üyelerimizle, Belediye çalışanlarımızla birlikte e ele, gönül gönüle vererek büyük hizmetler yapmayı başardık. Önümüzde yapacağımız daha büyük hizmetler var. Osmaneli’li hemşehrilerime buradan sesleniyorum, hiç merak etmesinler, yaşadıkları bu şehir ile gurur duyacaklardır. Osmaneli ilçemiz çok yakın bir zamanda bölgemizin parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

danisma-meclisi-toplandi-2.jpg

Toplantıya katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’da 3 dönemdir Bilecik’te yaptığı hizmetleri ve Bilecik’in çehresini nasıl değiştirdiklerini, birlik beraberlik içerisinde yapılan yatırımlardan bahsetti. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanı Münür Şahin’e ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’ye birer plaket takdim etti.

danisma-meclisi-toplandi-4.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Danışma Meclisi toplantısının son bölümünde bazı parti üyeleri söz alarak çalışmalar konusundaki temennilerini dile getirdiler

danisma-meclisi-toplandi-3.jpg

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.