CUMHUR İTTİFAKI BİR ARAYA GELDİ

CUMHUR İTTİFAKI BİR ARAYA GELDİ

16 Nisan Referandumu ile başlayan Ak Parti ve MHP işbirliği, 2019 yılında yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak yapılması...

A+A-

16 Nisan Referandumu ile başlayan Ak Parti ve MHP işbirliği, 2019 yılında yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak yapılması ile neticelendi. Ankara’da başlayan bu ittifak, yerel teşkilatlarda da karşılık bulmaya başladı. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkan ve yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Münür Şahin ve Ak Parti’li Belediye Meclis üyeleri MHP Osmaneli ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. Ak Parti gurubunu MHP Osmaneli İlçe Başkanı Hayri Teyin ve yönetim kurulu ile birlikte MHP’li Belediye Meclis Üyeleri karşıladılar. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Osmaneli MHP teşkilatını ziyaret ettik. Değerli kardeşlerimizle ülkemizin gündemini değerlendirdik. Ak parti ve MHP arasında milli ve yerli bir duruş ortaya konuluyor. Türkiye’nin, Türk dünyasının, İslam âleminin tehditler, operasyonlar altında olduğu, çevremizin terör koridoruyla sarılmaya çalışıldığı bir dönemde birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz çok önemli. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen bir anlayışa sahibiz. Ak parti ve MHP milli ve yerli bir duruşla Türkiye’nin geleceğine yön veriyor. ABD ve AB ülkelerinin emperyalist emellerine dur diyoruz. Tüm İslam ülkeleri, Türk dünyası, mazlum ve ezilen dünya halkları bizden yardım bekliyor.  Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli oynanan oyunları görüyor ve bu oyunlara birlikte dur diyor.

Ülkemizin bu şartlarda bile yükselişini sürdürdüğü ortamda Suriye'de, Irak'.ta, yurt içinde ve dışında, Fırat kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtında savaşan kahraman Mehmetçiğimize ve polisimize Allah güç, kuvvet versin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, gazilere Allah’tan şifalar diliyoruz.

Osmaneli Ak parti ve MHP teşkilatı olarak Ankara'da başlayan birlik ve beraberliğin Osmaneli’ de aynı şekilde yansıması için bir araya geldik. Ak parti ve MHP her alanda birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edecek.

MHP’li arkadaşlara gösterdikleri yakın ilgi ve işbirliği için çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerine yürüyoruz” dedi. MHP Osmaneli İlçe Başkanı Hayri Teyin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gün Bir olma, iri olma, diri olma günüdür. Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı bu günlerde ayrışmaya yer yoktur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Devlet adamlığını bir kez daha göstererek, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti ile ittifak ederek, ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkışının birlikte olması gerektiğini görmüş ve bu yönde hareket etmiştir. Bu ülke bizimdir, bizim gidecek başka ülkemiz yoktur. Öyleyse hep beraber kıyamete kadar yaşamayı sürdüreceğimiz bu ülkenin başındaki dertleri de hep beraber yok edeceğiz. Ben Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kuruluna, Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin ve Belediye Meclisi üyelerin bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum