CHP TEŞKİLATI KÖY GEZLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP TEŞKİLATI KÖY GEZLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Osmaneli ilçe teşkilatı, 16 Nisan referandumuna 8 gün kala çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz hafta Osmaneli merkezinde broşür dağıtan ve sandık...

A+A-

CHP Osmaneli ilçe teşkilatı, 16 Nisan referandumuna 8 gün kala çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz hafta Osmaneli merkezinde broşür dağıtan ve sandık başı görevlilerine eğitim veren ilçe teşkilatı, geçtiğimiz günlerde de Osmaneli’nin köylerini ziyaret ederek çalışmalarını devam ettirdiler.

Geçtiğimiz Çarşamba ve Perşembe akşamları Osmaneli’nin özellikle nüfus bakımından kalabalık olan, Çerkeşli, Gaziler, Beşevler, Bereket, Çiftlik ve Düzmeşe köylerine ziyaretlerde bulunan CHP İlçe teşkilatına, CHP Bilecik eski il başkanlarından Erdoğan Tan ve Çağatay Karaahmet’te eşlik ettiler. Köyle oldukça ilgi gördüklerini belirten CHP Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün, “Köylü vatandaşlarımız teşkilatımıza hayli ilgi gösterdiler. Referandum çalışmalarımız kapsamında eski il başkanlarımızdan Çağatay Karaahmet yeni düzenlenen anayasa maddelerinin içeriklerini vatandaşlarımıza anlattı. Vatandaşlarımızın kafalarında oluşan sorulara cevaplar verdi. Köylerdeki vatandaşlarımız ile yapmış olduğumuz sohbetlerin hayli faydalı olduğunu gördük. 16 Nisan referandumunun Türk Milleti açısından olumlu bir şekilde sonuçlanacağına gönülden inanıyoruz. Türk Milleti yeri ve zamanı geldiğinde yapması gerekenin ne olduğunu iyi bilir ve yapar. Ben Osmaneli ilçemizden de Hayır çıkacağına inanıyorum” dedi. 


Bu haber toplam 2556 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.