AK PARTİ'DE KONGRELER BAŞLIYOR

AK PARTİ'DE KONGRELER BAŞLIYOR

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı basın mensuplarıyla buluştu. Gölpark Çınar Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına Ak Parti Milletvekili...

A+A-

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı basın mensuplarıyla buluştu. Gölpark Çınar Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ümran Karayiğit ve Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık partisinin kongre takviminden bahsetti.

ak-parti.jpg

İl Başkanı Karabıyık, kongre sürecinin 30 Temmuz'da belde kongreleriyle başlayacağını, 19 Ağustos-18 Kasım tarihleri arasında ise ilçe kongreleri yapılacağını söyledi. 25 Şubat 2018 tarihine kadar ise il kongrelerinin tamamlanacağını ifade eden Karabıyık şunları kaydetti: "Kongre sürecimiz başladı. Genel Merkezimiz MYK'da takvimi netleştirdi. Bu takvime göre 3 Temmuz 2017'de delege listelerinin ilanı ile resmi kongre takvimi başlamış oldu. Bu ilçe başkanlıklarında gerekli ilan ve duyurları parti üyelerimize mesajları paylaştık. Bu takvime göre 30 Temmuz 2017 tarihinde ilk belde kongrelerimiz başlıyor. Ancak bizde 5 bin nüfus ve üzeri belde olmadığından herhangi bir kongre yapılmayacak. Atama usülü ile genel merkezin takdiri ile devam edecek. Akabinde delege seçimleriyle birlikte 19 Ağustos 2017 tarihinde ilçe kongrelerimiz başlayacak. 8 tane ilçemiz var. Bu takvime göre 8 ilçemizde genel merkezin uygun gördüğü takdirde 18 Kasım tarihine kadar kongrelerimizi yapacağız. 18 Kasım 2017'de de il kongreleri başlayacak. 81 ilin kongresi planlanacak. Genel merkezin uygun gördüğü takdirde 25 Şubat 2018'e kadar il kongrelerimizi tamamlayıp 2019 seçimlerine güncellenmiş daha enerjisi yüksek kadrolarla devam edeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.