AK PARTİ’DE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAM

AK PARTİ’DE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAM

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın açıklaması ile Ak Parti’de kongre süreçleri başladı. Geçtiğimiz hafta...

A+A-

Geçtiğimiz hafta Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın açıklaması ile Ak Parti’de kongre süreçleri başladı. 
Geçtiğimiz hafta sonu ilçelerde ilçe delege seçimleri yapıldı. Ak Parti Osmaneli İlçe teşkilatı da Cuma ve Cumartesi günü, ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delegeyi seçimle belirledi. 

Kongre süreci ve delege seçimleri ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, “Bilindiği gibi Genel Merkezimizin belirlediği takvime göre, ilçe be il kongrelerini bu yıl yapmış olacağız. Osmaneli Ak Parti İlçe teşkilatı olarak da kongre hazırlıklarımız başladı. Geçtiğimiz Cuma günü köy delegelerimizi, Cumartesi günü de ilçe merkez mahalle delegelerimizi belirlemek için seçim yaptık. Demokratik bir şekilde yaptığımız delege seçimlerimizle birlikte, ilçe kongremizde oy kullanacak olan 400 delegemizi belirlemiş olduk. Siyasi partilerin omurgasını partinin üyeleri ve onların kendi içersinden sandıkta belirleyecekleri ve parti içi seçimlerinde oy kullanacak olan Delegeler oluşturur. Parti içi Demokrasiyi en iyi yaşatan partilerden birisiyiz. Hiçbir arkadaşımıza delege seçimi konusunda müdahale olamadan gayet güzel ve demokratik bir şekilde delege seçimlerimizi tamamladık. Şimdi sırada ilçe kongremiz var. Kongremizi de en güzel ve Demokratik şekilde yaparak Osmaneli Ak Parti Teşkilatı olarak süreci tamamlamış olacağız” dedi. 


Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.