AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATI PLAKAYI KAPTI

AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATI PLAKAYI KAPTI

Ak Parti Genel Merkezi her ay teşkilatların performansını belirlemek amacıyla, Teşkilat Performans Derecelendirmesi yapıyor. Kasım ayında 14. Türkiye genelinde...

A+A-

Ak Parti Genel Merkezi her ay teşkilatların performansını belirlemek amacıyla, Teşkilat Performans Derecelendirmesi yapıyor. Kasım ayında 14. Türkiye genelinde 14. Sırada yer alan Ak Parti Bilecik İl Teşkilatı, Aralık ayında 11. Sıraya yükseldi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Ekip olmanın, birlikte çalışmanın karşılığını teşkilat olarak alıyoruz, yaşıyoruz, bu mutluluğu birlikte paylaşıyoruz. Geçen ay Genel Merkez Teşkilat Performans sistemi derecelendirmesine göre Bilecik geneli olarak Türkiye’de 14. Sırada yer almış ve bir ilki gerçekleştirmiştik. Yine geçen ay bu sıralama bize yetmez, TPS’de plakamız yakışır bize, hedefimiz 11. Sıra demiştik. Çok şükür Aralık ayı teşkilat Performans sisteminde 11. Sırayı kaptık. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, ayrıca 1. Yılını dahi tamamlamadan ekip olmayı başaran, birlikte hareket etmeyi prensip edinen İl Yönetim Kuruluma teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat teşkilatlarımıza bir konuyu hatırlatmak ve ifade etmek isterim ki, Şimdi işimiz öncekinden daha zor, yükümüz daha ağır. Çalışarak üst sıralarda yer alabiliriz lakin önemli olan oralarda tutunabilmek ve devamlılığını sağlayabilmektir. İşimiz zor, görevlerimiz zor, daha çok çalışmalı, Aziz Hemşerilerimize daha çok hizmet etmeliyiz. Rehavete yer yok” dedi. 


Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.