ÜÇ HİLALSİZ MHP KONGRESİ

ÜÇ HİLALSİZ MHP KONGRESİ

MHP Osmaneli İlçe Kongresinde, kongre salonunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin amblemi olan Üç Hilal’li parti bayraklarının olmaması delegelerin ve partililerin...

A+A-

MHP Osmaneli İlçe Kongresinde, kongre salonunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin amblemi olan Üç Hilal’li parti bayraklarının olmaması delegelerin ve partililerin tepkisine yol açtı. Bazı delegeler salonda üç hilal’li bayrakların olmamasını, “Bu yönetim işi iyice abartmış. Üç Hilal Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin simgesidir. Salonda üç Hilalin olmamasını esefle kınıyoruz. Yazıklar olsun ki, kongre salonuna üç hilali asmaktan aciz olanlar Milliyetçi Hareket Partisini ne hale getirdiler. Partinin yöneticileri Referandumda Ak Parti kürsülerinde Ak Partinin bayrakları altında bulunmaktan herhalde üç hilale yabancı kaldılar. Bugünler de geçer İnşallah” dediler.

uc-hilalsiz-mhp-kongresi.jpg
MHP Osmaneli ilçe kongresi 28 Nisan 2017 Cuma günü Osmaneli Belediyesi Göksu düğün salonunda yapıldı. Saat 14.00’de başlaması gereken kongre, delege salt çoğunluğuna ulaşılamadığından, saat 15.00’da mevcut delegeler ile ve aynı gündem maddeleri ile toplandı. 
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra, Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Verilen önerge ile MHP Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yılmaz Divan Başkanlığına, MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur ile MHP Yenipazar İl Genel Meclisi üyesi Osman Varolu’da divan katip üyeliklerine seçildiler. 

Kongreye il başkanı Mehmet Karuk, MHP il genel meclisi üyeleri Mehmet Yılmaz, Orhan Uğur, Ahmet Eren ve İ Zeki Uyanık, MHP Osmaneli Belediye meclis üyeleri ve eski ilçe başkaları katıldılar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’ de Hayırlı olsun dilekleri için kongreyi ziyaret etti. 
Faaliyet raporu ve mali raporu ilçe başkanı Hayri Teyin okudu. Faaliyet raporu ve mali rapor delegelerin oy birliği ile kabul edilerek ibra edildi.
Kongrede bir konuşma yapan ilçe başkanı Hayri Teyin, "Değerli arkadaşlar ben yaklaşık 9 aydır görev yapıyorum. Bana görev sürem boyunca yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Rahmetli Yakup Köse'ye, rahmetli Zeki hocama, Hüseyin ve Murat Özer'e de bu davaya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Benden önce görev yapan bütün ilçe başkanı arkadaşlarımdan Allah razı olsun" Dedi.
Daha sonra gündemin seçim maddesine geçildi. Divana iki liste sunuldu. Ahmet Nimet Başkanlığındaki Listede Asil Yönetim Kurulu üyeleri, Orhan Dinç, Mustafa Felamur, Halil Söylemez, Celal Talih, Ümit Çalış, Murat Pak, Muammer Geç, Ramazan Solak, İbrahim Özen, Hüseyin Yalçın, Mehmet Öztürk, İsmail Şişe, Arif Ben ve Muammer Yılmaz’dan oluşurken, Hayri Teyin Başkanlığındaki listede ise, Şenol Gündüz, Bekir Tufan, Mithat Çörtelek, Çetin Çelik, Mehmet Gökdemir, Nail Şu, Hakkı Makarik, Süleyman Çatpınar, Fatih Tufan, Ayhan Kayabay, Hasan Güvercin, Necdet Demir, Sedat Yavaş ve Erol Çam’dan oluştu. 
uc-hilalsiz-mhp-kongresi-(1).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(2).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(3).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(4).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(5).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(6).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(7).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(8).jpguc-hilalsiz-mhp-kongresi-(8).jpg

Bu haber toplam 2923 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.