MHP M.V. ADAYI HASAN YILDIRIM “CUMHUR İTTİFAKI BAŞARACAKTIR”

MHP M.V. ADAYI HASAN YILDIRIM “CUMHUR İTTİFAKI BAŞARACAKTIR”

MHP Bilecik Milletvekili 2. Sıra adayı Hasan Yıldırım, gazetemize açıklamalarda bulundu. 24 Haziran seçim çalışmaları için en çok MHP’nin çalıştığını,...

A+A-

MHP Bilecik Milletvekili 2. Sıra adayı Hasan Yıldırım, gazetemize açıklamalarda bulundu. 24 Haziran seçim çalışmaları için en çok MHP’nin çalıştığını, Ülkücülerle birlik beraberlik içerisinde, kapı kapı dolaştıklarını belirten Milletvekili adayı Yıldırım; “Cumhur İttifakı” 24 Haziran seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkacaktır. MHP’yi yok sayanlar, MHP’yi görmezden gelenler, 24 Haziran akşamında MHP’nin dimdik ayakta durduğunu göreceklerdir. "dedi. 

Türk Milliyetçiliğinin ve Ülkücü Hareketin siyasi arenadaki tek adresinin MHP olduğunu söyleyen Hasan Yıldırım; “Bizler siyasi ikbal peşinde değil, makam ve mevkii uğruna değil, Söz Konusu Vatan İse Gerisi Teferruattır diyen bir gelenekten geliyoruz. Vatan için, Millet için şehit vermiş tek siyasi hareketiz. Üzerimize gelecek birkaç darbe ile yıkılacak bir hareket hiç değiliz. Aziz milletimizin 24 Haziran’daki teveccühü yine Milliyetçi Hareket Partisi Olacaktır” dedi. Seçim çalışmaları esnasında büyük bir ilgi ve alakaya mazhar olduklarını söyleyen Milletvekili Adayı Yıldırım; “Partimiz Cumhuriyetin temel niteliklerini ve devletin kuruluş esaslarını düzenleyen anayasanın ilk dört maddesini ilelebet koruyarak; anayasanın genel sınırlama hükümlerinden daha çok genel koruma hükümlerine yer vermesini, özgürlükleri esas almasını ve bir toplum sözleşmesi niteliğinde olmasını öngörmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin sistemsel yapılanmasında üzerine düşeni demokratik ölçülerde yerine getirecektir. MHP Türkiye Cumhuriyeti Devletinin dirliğinin, Türk Milletinin Birliğinin teminatı ve çimentosudur” dedi. 


Bu haber toplam 4258 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.