MÜNÜR ŞAHİN

MÜNÜR ŞAHİN

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

A+A-

Sınırımızda yuvalanan, terör örgütlerine, destekçileri ABD ve emperyalist ülkelere haddini bildiriyoruz.

"Zeytin dalı harekâtı" başta ABD olmak üzere emperyalizmin oldu bittilerine, İslam ülkeleri, Türkiye üzerinde oyunlarına, terör örgütlerini kullanarak insanlara zulmetmeye kalkışanlara haddini bildiren harekattır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm çağrılarına rağmen teröre destek olan, onlardan medet uman ABD ve sözde müttefik ülkelere en büyük derstir. Allah Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin, Allah onları korusun.

20 Ocak 2018 tarihinde saat 17.00’ de başlayan "Zeytin Dalı Harekâtının" amacı; PKK, KCK, PYD. YPG, DEAŞ’a mensup terör örgütleri etkisiz hale getirilerek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmaktır. Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesi ilk etapta harekâtın hedefidir.

Harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmaktadır. Sivil ve masum kişilerin zarar görmemesi ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasına hassasiyet gösterilmektedir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin terörle mücadeleye yönelik karar ve sözleşmesinde yer alan maddelere göre meşru müdafaa hakkını kullanan Türkiye, sınırındaki olup bittileri,de tanımayacağını bildirerek yasal harekatı Uluslararası haklarını kullanarak yapmaktadır.

Bu harekât öncesi, Türkiye’nin Suriye sınırlarının %65’nin başta PYD/PKK olmak üzere terör örgütlerinin kontrolünde ve işgalinde olduğu gerçeğini hepimizin ve Dünyanın bilmesi gerekir. Bu harekâtın Türk Silahlı Kuvvetlerince başarıyla sonuçlandırıldığında;
1-Türkiye sınırına yönelik terör ve başlıca tehditler ortadan kalkacak.
2-Kilis ve Hatay, yüksek dağlarla çevrili Afrin'deki terör örgütlerinin ateş menzilinden çıkacak.
3-Örgütün Amonos Dağlarından Türkiye ye sızması engellenecek.
4-PKK/PYD’nin Akdeniz’e çıkış kapısı kapatılmış olacak.
5-Terör Örgütlerinin Afrin üzerinden Fırat Kalkanı ve İdlib gerginliğini azaltma bölgesine tehditleri ortadan kaldırılacak.
6-Türkiye, Afrin’e operasyon düzenlemeseydi PYD/PKK, ABD desteğiyle çok daha büyük tehdide dönüşecekti.

Bu harekât Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılmıştır. Başta ABD olmak üzere bazı müttefiklerimizin terör örgütlerini kullanarak sınırlarımızda oluşturmaya çalıştıkları istikrarsızlık, değiştirmek istedikleri demografik yapı sonrası hedefledikleri ortamla Suriye'yi bölmek, Türkiye’de terör örgütlerini kullanarak sürekli tehdit oluşturmaktır.

ABD başta olmak üzere müttefikimiz olarak gördüğümüz ülkelerin İslam Dünyası, Türk Dünyası, Ezilen mazlum Dünya halkları üzerinde emperyalist emellerine Türkiye bir kez daha dur diyor. Sürekli bölgemizde istikrarsızlık yaratarak, kurdurduğu ve desteklediği ve de her gün yeni isimlerle ortaya çıkan terör örgütleri ile artık direk Türkiye’nin büyümesinin, gelişmesinin önüne geçmeye çalışan ABD ve diğer emperyalist ülkelere Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan dur diyor.

Dünya 5 den büyüktür diyerek, Dünyanın 5 ülkeden ibaret olmadığını Birleşmiş Milletlerde dile getiren. İsrail başkanının yüzüne sen terörist ülkesin diye haykıran, ABD ve İsrail'in Kudüs olup bittisine Dünya milletlerini ve İslam ülkelerini örgütleyerek, yanına alarak dur diyen, ABD ve onunla birlikte hareket eden emperyalist ülkelerin planlarını bozan ve son olarak ta Suriye'de, Irak'ta sınırlarımızın yanında terör örgütleriyle birlikte, yeni olup bittiler yaratmaya çalışan ABD ve Emperyalistlere haddini bildiren Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile 17.Türk Devleti Türkiye Cumhuriyeti olarak Lider ülke olduğumuzu dosta, düşmana gösterdik.

"Zeytin Dalı Harekâtında" Suriye’de, Teröre karşı ülkemizde, Irak’ta savaşan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Güçlerimize, yiğitlerimize, kahramanlarımıza Allah güç, kuvvet versin. Allah gözünü kırpmadan Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet için şahadete yürüyen evlatlarımızı korusun. Allah, Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.

Bu yazı toplam 6865 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.