MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

ÇATLAK SESLER KOROSU

A+A-

Hem Türklüğünün töresi, hem de Müslüman oluşunun gereği olarak, İnsana insan gibi bakan, toleranslı davranan, mazluma kucak açan, güçlüden yana değil de, haklıdan yana olan bir millettir, Türk Milleti. 
Yüzyıllarca Dünyanın birçok yerinde hüküm sürmüş olan Osmanlı Devleti, hiç kimsenin ne dinine, ne diline, ne de yaşam tarzına karışmamıştır. Dünyanın neresinde olursa olsun mazlumlar zulüm gördüğünde onlara yardım elini uzatmıştır.

Bugün de aynısı değimlidir? Ortadoğu’da Emperyalistler, Ortadoğu insanına Demokrasi adı altında her türlü zulmü yaparken, onları evlerinden barklarından ederken, yine o mazlumlara kucak açan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti olmuştur. Bugün ülkemizde sadece 3,5 Milyon Suriye vatandaşı sığınmacı konumundadır. Avrupa bu sığınmacılara kapılarını kapatırken, Türkiye onlara bakmaya, yedirip içirmeye devam etmektedir. 
Türkiye 30 yıldan fazla bir zamandır başındaki Terör belası ile uğraşmaktadır. Giden canlar, ekonomik kayıplar, ülkemizin ve milletimizin içini sızlatmaktadır. Türkiye’nin başına bela olan bu terör örgütlerini yıllardır ABD ve AB desteklemekte, onlara her türlü lojistiği sağlamaktadır. Türkiye Kuzey Suriye’de oluşturulmak istenen Yahudi Kürt Devletine engel olmak için geçtiğimiz hafta sonu Afrin Harekâtını başlattı. Adına Zeytin Dalı denen bu harekât, başta ABD olmak üzere, birçok Avrupa ülkesinin karşı çıkmasına rağmen başladı ve devam ediyor. Türkiye sınırından başına dert olacak terörü def için mücadele ederken, dışarıdan yükselen sesleri yani ABD ve diğer bazı ülkelerin seslerini anlamak mümkündür. Bu ülkeler kendi menfaatlerinin gereğini yapmaktadırlar. Peki, Afrin Harekâtı ile ilgili olarak içeriden çıkan çatlak seslere ne demelidir? Askerlerimiz vatanları için canlarını ortaya koyarak sınır ötesinde savaşırken, sırf siyasi rant elde edebilmek için çatlak sesler çıkaranlar, neyin peşindedirler. Türkiye’nin güvenliği, onların koltuklarından daha mı az değerlidir. Afrin harekâtının ilk günlerinde alel acele bu harekâta karşı çıkanlara bir bakınız. Bir partinin basın sözcüsü, daha ilk günde bu harekâta karşı olduklarını söylerken, Genel başkanı cılız Twet’lerle Mehmetçiklerimize Allah’tan kolaylıklar dilemektedir. Bir diğer partiden ise harekâtın başlamasından itibaren birkaç gün hiç ses çıkmamıştır.  Türkiye’nin bekasını ilgilendiren Afrin Harekâtı karşısında kim ki çatlak ses çıkartıyorsa, kim ki hiç ses çıkartmıyorsa, biliniz ki onların kendi menfaatleri, ülke menfaatlerinin önüne geçmiştir. Böyle zor günlerde bile, Milletin kenetlendiği, birlik beraberlik içerisinde olduğu günlerde bile çatlak sesler çıkartanların, Kurtuluş savaşımızda Yunan Askerine destek olan Hüsnüyadis’lerden ne farkı vardır.  Geçmişte Türk Milliyetçiliği davasının içinde yer almış, Ülkücülüğü kendisine şiar edinmiş bazı siyasilerin de bu çatlak sesler korosuna dâhil olması, inanın ki insanları şaşırtmakta ve hayrete düşürmektedir. Yazık çok yazık.  Çatlak sesler korosuna rağmen, Askerimiz bu harekâttan başarı ile çıkacak, Suriye’nin kuzeyinde ABD’ye ve bazı Avrupa ülkelerine rağmen, terör koridorunu yok edecek, Yahudi Kürt Devletinin kurulmasının önüne geçecektir.  
Allah sınır ötesinde teröristler ile mücadele veren Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. Onlara güç kuvvet versin. 

Bu yazı toplam 4255 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum